D66

woensdag 2 juni 2010

Jonge Democraten: Nederland moet Futureproof

De Jonge Democraten voeren dit jaar net zoals moederpartij D66 campagne om hun toekomstvisie onder de aandacht te brengen van publiek en politiek. De campagne van deze politieke jongerenorganisatie met de slogan `Nederland moet Futureproof', focust op drie thema's: duurzaamheid, onderwijs, en sociaal-economische hervormingen. Dat zijn de drie knelpunten waarvan de Jonge Democraten willen dat er onmiddelijk actie op wordt ondernomen.

Met de campagnesite wijzijnfutureproof, social media en het persoonlijk benaderen van politici door middel van ludieke acties, stellen de Jonge Democraten tal van hervormingen voor.

"De Jonge Democraten deinzen er niet voor terug om maatregelen voor te stellen die nu misschien nog helemaal niet nodig lijken, maar voor de toekomst van Nederland buitengewoon belangrijk zijn", aldus campagneleider Maarten Koning "Zoals de Jonge Democraten nog voordat D66 hiermee begon al pleitten voor verhoging van de AOW-leeftijd naar 67, staan de Jonge Democraten nu ook voor kilometerheffing, vergroening van het belastingstelsel, omvorming van studiefinanciering naar een sociaal leenstelsel, en volledige afschaffing van hypotheekrente-aftrek. Broodnodige maatregelen om Nederland Futureproof te maken!"

Voor meer informatie over de acties van de Jonge Democraten, zie jongedemocraten.nl