Gemeente Deventer

week 22 - 31 mei tot en met 4 juni 2010

Gepubliceerd: 01 juni 2010 14:50

Laatst gewijzigd: 01 juni 2010 14:50

ontwerpbestemmingsplan Borgele, voorbereidingsbesluit Apenhuizerweg 3 te Bathmen, onherroepelijk bestemmingsplan Hoekweg, woning te Diepenveen, bestemmingsplan Deventer, buitengebied landbouwontwikkelingsgebieden 2009, wijziging bouwperceel Oxersteeg 29-31 Bathmen, bestemmingsplan Arkelsteijnweg 9 Bathmen

Ontwerpbestemmingsplan Borgele

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 3 juni tot en met woensdag 14 juli 2010 voor iedereen ter inzage ligt:

* het ontwerpbestemmingsplan Borgele.

Het bestemmingsplan Borgele wordt globaal begrensd door de spoorlijn Deventer - Zwolle in het westen, de Zandwetering in het noorden, de Laan van Borgele in het oosten en de Ceintuurbaan in het zuiden. De bestemmingsplannen die voor Borgele gelden, zijn verouderd en niet meer actueel. Om deze reden maakt de gemeente voor het gebied een nieuw bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Borgele kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. "zienswijze ontwerpbestemmingsplan Borgele". Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en- beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan Borgele kenbaar te maken bij mevrouw Ruiter van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 - 0570.

Voorbereidingsbesluit Apenhuizerweg 3 te Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders deelt ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening mee dat het raadsbesluit van 21 april 2010 ter inzage ligt, waarbij is besloten:

1. het voorbereidingsbesluit Apenhuizerweg 3 te Bathmen vast te stellen, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0150.VB001-VG01.GML met de bijbehorende bestanden, waarbij voor de locatie van de geometrische planobjecten gebruik is gemaakt van een ondergrond welke is ontleend aan de kadastrale kaart versie 01-01-2010;
2. te bepalen dat dit besluit in werking treedt met ingang van 6 mei 2010.

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken en tekeningen liggen van 3 juni 2010 tot en met 14 juli 2010 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70. Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.
Het voorbereidingsbesluit kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.VB001-V G01) en op de gemeentelijke website
http://www.deventer.nl/bestuur/plannen/bestemmingsplannen/voorbereiding sbesluiten. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.
De digitale bestanden van het voorbereidingsbesluit zijn beschikbaar gesteld via
http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.VB001-/NL.IMRO .0150.VB001-VG01/

Onherroepelijk bestemmingsplan Hoekweg, woning te Diepenveen

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat het bestemmingsplan:

* Hoekweg, woning te Diepenveen onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Het bestemmingsplan is in te zien bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81.

Bestemmingsplan Deventer, buitengebied landbouwontwikkelingsgebieden 2009, "Wijziging bouwperceel Oxersteeg 29-31', Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 3 juni tot en met woensdag 14 juli 2010 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) ter inzage ligt:

* Bestemmingsplan Deventer, Buitengebied
landbouwontwikkelingsgebieden 2009, "wijziging bouwperceel Oxersteeg 29-3" te Bathmen.

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Dit wijzigingsplan maakt de bouw van een kraamzeugenstal mogelijk door het vergroten van het agrarisch bouwblok.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevrouw Vrielink-Simonse van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, te bereiken onder telefoonnummer 14 - 0570.

Bestemmingsplan Arkelsteijnweg 9 Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 3 juni 2010 tot en met woensdag 14 juli 2010 voor een ieder ter inzage ligt:

* het bij raadsbesluit van 12 mei 2010 vastgestelde bestemmingsplan Arkelsteijnweg 9 te Bathmen

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning op het perceel
Arkelsteijnweg 9 te Bathmen te realiseren.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in Wijkwinkel Colmschate, Flora 259.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.