Gemeente Twenterand


Burgemeester Kobes bedankt Twenterand

Weer thuis, zo ervaar ik mijn bestuurlijke terugkeer in Twenterand. Het is al vaker gememoreerd, maar de cirkel is rond. In Vriezenveen begon ik als raadslid en na een bestuurlijke Tour d'Overijssel kwam ik weer terug in mijn geboortedorp.

Negen maanden heb ik hier in Twenterand uw burgemeester mogen zijn, in deze periode tussen de deze week helaas zo vroeg overleden collega Helmer Koetje en uw nieuwe burgermeester Cornelis Visser.

In die negen maanden heb ik samen met de bevolking van de gemeente Twenterand, met de raad, met het college en met tal van geledingen gewerkt aan de ontwikkeling van Twenterand. Deze mooie gemeente, bestaande uit krachtige kernen met een hoog voorzieningenniveau en veel activiteiten.

De kracht van Twenterand mogen we met z'n allen koesteren en we mogen daar best trots op zijn.

Met gepaste trots zie ik terug op het openbaar bestuur en ook om op de afscheidsbijeenkomst van afgelopen week. De belangstelling van de bevolking, van de raad, van het college en tal van verenigingen, maatschappelijke organisaties en instellingen van deze gemeente alsook van omliggende gemeenten, heeft ons heel erg goed gedaan.

Woorden van grote dank zijn hier dan ook op z'n plaats.

Met vriendelijke groet, mede namens mijn vrouw Ria,

Bernard Kobes