Gemeente Zijpe


Vind jij ook dat de jeugd écht wel deugt?

The Movement 09/10 is een beweging van, vóór en door jongeren in Noord-Holland om een positief tegengeluid te laten horen tegenover het negatieve nieuws over jongeren in de media. Want de jeugd haalt niet enkel rottigheid uit: ze zijn juist bezig met hun toekomst, hebben bijzondere talenten, willen iets bewijzen of juist leren!

The Movement â een rondrijdend campagneteam van jongeren â richt zich op de beeldvorming van jongeren in Noord-Holland. Met een campagnebus doen zij evenementen aan en berichten zij over de Noord-Hollandse jeugd. Over hun talenten, wensen of wat ze kunnen. De teamleden filmen en schrijven hierover op locatie en plaatsen hun belevenissen op www.themovement0910.nl en www.themovement0910.hyves.nl. Ook is de bus te volgen via Twitter. De campagnebus is volledig ingericht als redactie.

Wegens het succes van de afgelopen maanden is The Movement nu actief op zoek naar nieuwe leden om het campagneteam te versterken. Wij zoeken jongeren uit Noord-Holland tussen de 15-25 jaar die graag journalistieke ervaring willen opdoen, naar vette evenementen willen gaan en die positieve geluiden over de jeugd in Noord-Holland willen verspreiden. The Movement is een initiatief van Noord-Hollandse jeugd en de provincie Noord-Holland.

Waarom wil je meedoen?

* Deelname aan The Movement 09/10 is goed voor je CV
* Je krijgt verschillende workshops om je goed voor te bereiden en je skills te ontwikkelen, waaronder een workshop AV-productie, schrijven en publiciteit

* Je werkt samen met mediabureaus en radiostations als Wild FM, Attacom en Publicis Consultants | Van Sluis
* Je komt op plaatsen waar je gewoonlijk niet snel komt
* Als je deelneemt aan het campagneteam verwachten we per maand minimaal twee keer je inzet in de vorm van een filmpje, rapportage of deelname in de bus. Deelnameduur voor het campagneteam is 5 tot 6 maanden

Stuur een mail naar redactie@themovement0910.nl en geef je op voor het jongerenteam!

Â