Vodafone verlaagt buitenlandtarief internet op mobiel met 80%

02/06/2010 13:23

Vodafone Libertel NV

Passport verder uitgebreid met internetbundels geldig in 42 landen wereldwijd

2 juni 2010 - Vodafone Nederland verlaagt het tarief voor mobiel internet op de telefoon in 42 landen wereldwijd. Met de Internet op Reis bundel krijgen klanten een 3-daagse of weekbundel waarmee ze op vakantie of zakenreis kunnen blijven e-mailen, pingen, nieuws lezen of mobiel sociaal netwerken tegen een sterk gereduceerd tarief. Klanten kunnen hiermee tussen 60 en ruim 80% per MB besparen in vergelijking met het reguliere Passport internettarief.

De Internet op Reis bundel is een verdere uitbreiding van het succesvolle, gratis Vodafone Passport waarmee klanten sinds enkele jaren in 42 Vodafone Passport landen - waaronder de EU, Turkije, Australië en Japan - voordeliger kunnen bellen, SMS-en en mobiel internetten. De Internet op Reis bundels zijn beschikbaar voor zakelijke klanten en consumenten, voor zowel post- als prepaid. Klanten hebben keus uit bundels van 5MB voor 3 dagen of 25 MB voor 7 dagen. Om klanten meer gevoel te geven bij de hoeveelheid data die ze verbruiken bij hun mobiele internetgedrag, lanceert Vodafone tevens een vernieuwde online datacalculator.

De databundel is onder andere te activeren via sms waardoor dit ook gemakkelijk vanuit het buitenland kan. Als de bundeltermijn of het bundeltegoed verlopen is, kunnen klanten desgewenst geïnformeerd worden via een sms-notificatie 1). De Internet op Reis bundels zijn vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast is Vodafone Nederland bezig met het implementeren van de data roaming limiet, zoals verplicht gesteld door de Europese Commissie per 1 juli 2010.

Voor meer informatie over voorwaarden en prijzen, ga naar vodafone.nl/buitenland.


1) Deze herinneringsservice wordt op dit moment geïmplementeerd en is nog niet voor alle klanten actief.





http://www.vodafone.nl/buitenland