Oplevering 88 appartementen Briels Carré

02/06/2010 13:23

Stichting Vestia Groep

Vanaf dinsdag 1 juni ontvangen de bewoners van het nieuwbouw appartementencomplex Briels Carré hun sleutel. Na een bouwperiode van een jaar zijn de 88 appartementen gereed voor oplevering. De verwachting is dat alle woningen voor de bouwvakvakantie zijn opgeleverd.

Briels Carré

Het appartementencomplex is gebouwd in de nieuwbouwwijk Nieuwland Oost in Brielle. De bovenste etage van het complex bevat 24 appartementen voor 1- of 2-verdieners tot 27 jaar. De overige 64 appartementen zijn bestemd voor mensen van 55 jaar en ouder.

Nog enkele 55+ woningen te huur!

Er zijn nog enkele 55+ woningen te huur. Heeft u interesse? De woningen worden toegewezen op inschrijfduur aan kandidaat-huurders die ingeschreven staan bij het SWZE. De appartementen worden de aankomende drie weken geadverteerd in de woonkrant. De woonkrant is ook te bekijken op www.swze.nl.

Over Vestia Midden-Nederland

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vestia Midden-Nederland is een van de dertien Vestia-corporaties. De woningen van Vestia Midden-Nederland zijn verdeeld over vier vestigingen in Nederland; Tilburg, Zevenhoven, Brielle en Barendrecht. De woningen in het Briels Carré worden beheerd en onderhouden door Vestia Midden-Nederland, vestiging Brielle.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vestia.nl