Cotecna Asia lanceert een fast turn-around online dienst voor de inspectie en het testen van verbruiksgoederen 02/06/2010 13:27

PR Newswire

GENEVA, June 2, 2010 /PRNewswire/ -- Cotecna, leverancier van baanbrekende inspectie- en testdiensten, heeft een dienst gelanceerd waarvan het voorspelt dat het de technisch meest geavanceerde, betrouwbare en flexibele online dienst voor de inspectie en kwaliteitscontrole van verbruiksgoederen zal zijn die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Hij biedt bedrijven de kans om tijd en geld te besparen. Bezoek de website: http://www.cotecna-inspection.com

Cotecna richt zich op invoerders, verdelers en kleinhandelaars en wordt ondersteund door een uniek wereldwijd steunnetwerk in 60 landen. Cotecna zal inspecties in Azië beginnen uitrollen die een aantal kwaliteits- en supervisiediensten voor verbruiksgoederen zullen omvatten. Van de initiële productie tot toezicht op het laden: Cotecna kan verificaties uitvoeren in elke fase van de bevoorradingsketen om er zeker van te zijn dat de producten aan de verwachtingen en kwaliteitsnormen van de klant voldoen. Laboratoriumtests zorgen er ook voor dat goederen aan international normen voldoen en overeenstemmen met de eisen van de klant.

De koper registreert zich op de site en dient een verzoek voor een inspectie in. Een inspectie duurt gemiddeld een tot twee dagen; in die tijd kan de koper de vooruitgang van het inspectieverzoek online via de site volgen.

"Anders dan andere online diensten die momenteel voor
kleinhandelaars, invoerders en uitvoerders bestaan, wordt de online inspectie- en testdienst van Cotecna ondersteund door een wereldwijd netwerk dat kopers over de hele wereld lokaal ondersteuning kan bieden in hun eigen taal en in alle tijdzones, waardoor ze ondertussen besparen op turnaround-tijd en geld", zegt Philippe Gonnet, Executive Vice-President, Asia. "Daarnaast voert Cotecna ook Factory Audits (FA) en Social Audits (SA) uit om ervoor te zorgen dat de fabriek van uw keuze aan uw verwachtingen en kwaliteitseisen voldoet."

De producten van Aziatische herkomst die geïnspecteerd en
getest worden, omvatten hard-line (meubels, huisdecoratie, keukengerei, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschappen, ...), voeding, soft-line (textiel, garneringen, schoenen, accessoires, ...), elektrische & elektronische toestellen en speelgoed. De diensten worden in Azië gecoördineerd met onze hoofdkantoren in China (Hong Kong en het vasteland), Korea, India, Singapore, Thailand, Vietnam en de Filippijnen.

http://www.cotecna-inspection.com

Bericht aan uitgevers:

Over Cotecna

De Cotecna Group werd in 1974 in Zwitserland opgericht en
biedt een breed gamma diensten die de handel vergemakkelijken, diensten voor de veilige handel en kwaliteitscertificatienormen. Cotecna is een pionier in gebieden zoals risicobeheer, inspectie op de bestemming, integratieprojecten voor scanners en biedt ook programma's voor de modernisering van de douane, verificatie van de douanewaarde, oplossingen voor veilige handel en commerciële inspecties. Een volledige beschrijving van onze diensten vindt u op http://www.cotecna.com. De Cotecna Group stelt ongeveer 4.000 werknemers en agenten tewerk in bijna 100 kantoren.

Cotecna voert verificatie- en certificatieactiviteiten uit in een aantal sectoren en levert vooraanstaande oplossingen voor invoerders en uitvoerders over de hele wereld. We hebben een bijzondere expertise in de volgende gebieden: landbouwproducten, metalen en mineralen, chemische en petroleumproducten, scheepsinspecties, inspecties van industriële uitrusting, voertuiginspecties en verbruiksgoederen. Erkende laboratoria en testvoorzieningen waarborgen controleerbare resultaten van hoge kwaliteit.

Cotecna Press
Alison Bourgeois,
Vice President Corporate Communications,
Genève,

+41-22-849-78-23,
press@cotecna.ch .

Bericht aan uitgevers: Cotecna Press, Alison Bourgeois, Vice President Corporate Communications, Genève, +41-22-849-78-23, press@cotecna.ch .






-