Nieuwe partnerschap in het segment zakenreizen: hotel.info werkt samen met Concur 02/06/2010 13:35

PR Newswire

NEURENBERG, Duitsland, June 2, 2010 /PRNewswire/ -- hotel.info, de toonaangevende online hotelreserveringsservice voor meer dan 210.000 hotels wereldwijd, werkt nu samen met Concur, de toonaangevende wereldwijde aanbieder van on-demand employee spend managementdiensten. Daarmee is de hotelaanbieder nu ook geïntegreerd in de boekingsplatforms Concur(R) Travel & Expense en Concur(R) Cliqbook Travel.

In het kader van de nieuwe partnerschap tussen Concur en
hotel.info (http://www.hotel.info/) hebben ondernemingen die gebruik maken van de reismanagementoplossing van Concur, ook toegang tot het veelzijdige hotelaanbod van hotel.info. Dankzij de dagelijkse vernieuwing van het beschikbare hotelaanbod door hotel.info kan de kamerzoekende er zeker van zijn altijd de voor die dag voordeligste kamerprijs te vinden. Met de optie om contracttarieven en reisrichtlijnen op te slaan, bieden Concur en hotel.info bovendien de maximale aanbod- en prijstransparantie bij online hotelreserveringen.

"Door de samenwerking met Concur hebben wij ons
samenwerkingsnetwerk in het segment van webgebaseerde managementsystemen voor zakenreizen succesvol uitgebreid. Zo profiteren meer zakelijke klanten van ons hotelaanbod, dat nu in alle gangbare internet booking engines is geïmplementeerd. Daarmee zijn wij optimaal toegerust om de internationale rollout verder te forceren", aldus Peter Hildenbrand, Sales Manager bij hotel.info.

Barry Padgett, senior vice president en general manager van de EMEA bij Concur onderstreept de uitbreiding van het serviceaanbod door deze nieuwe partnerschap: "Onze klanten kunnen uit een aanzienlijk groter hotelaanbod kiezen. Door de aansluiting van hotel.info bij Concur(R) Connect, het globale programma, waarmee klanten toegang tot content hebben die helemaal niet beschikbaar is in traditionele boekingssystemen, is het nu mogelijk een groot aantal kleinere hotels en hotelketens direct via onze applicatie voor zakelijke klanten te boeken. De klanten profiteren van voordeliger hotelaanbiedingen. ...

http://www.hotel.info/Press.aspx?mode=article?=NL?=696

Perscontact:

hotel.info
Timo Vavrinec
Hugo-Junkers-Str. 15-17

90411 Nürnberg, Duitsland
Tel: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
http://www.hotel.info
Perscontact: hotel.info, Timo Vavrinec, Hugo-Junkers-Str. 15-17, 90411 Nürnberg, Duitsland, Tel: +49-(0)911-59832-0, Fax: +49-(0)911-59832-11, E-mail: presse@hotel.info






-