Gemeente Bernheze


Duurzame huiseigenaren gevraagd

Duurzaam bouwen wint steeds meer terrein. Zowel particuliere bouwers en verbouwers als projectontwikkelaars onderkennen in toenemende mate de meerwaarde van een duurzaam gebouwd huis. Wilt u uw persoonlijke verhaal kwijt over duurzaam bouwen, meldt u dan aan voor de DUBO website.

DUBO website
Op www.dubo.rmb.nl vindt u informatie over duurzaam bouwen of verbouwen. Zo biedt de site actueel nieuws, antwoord op veelgestelde vragen en informatie over subsidiemogelijkheden. Om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over de mogelijkheden van duurzaam bouwen zijn echte, persoonlijke verhalen nodig. Bent u een enthousiaste duurzame bouwer of verbouwer die met zijn of haar persoonlijke ervaring met duurzaam bouwen een plaatsje wil bemachtigen op deze website, meldt u dan aan bij het RMB. Op deze manier helpt u mee om duurzaam bouwen `ingebed' te krijgen binnen de huidige bouwcultuur. Een waardevolle bijdrage!
Het RMB is een samenwerkingsverband tussen 14 gemeenten in Noordoost Brabant. In samenspraak met de betrokken partijen levert het RMB kennis en expertise op het gebied van milieubeleid, gebiedsontwikkeling en duurzame ontwikkeling.

Aanmelden
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Het RMB neemt binnen twee weken contact op met diegenen die geïnterviewd worden. Mail uw contactgegevens (naam en telefoonnummer) naar Sanne van Deelen van het RMB: svandeelen@rmb.nl. Deelnemers ontvangen een passende attentie.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35