Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - aanhouding voor bezit harddrugs | |
De politie heeft op maandagavond 1 juni op de eerste Wormenseweg in Apeldoorn een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het bezit van drugs.


De politie kreeg omstreeks 21:30 een melding dat twee personen overlast zouden bezorgen bij een snackbar op de eerste Wormenseweg. Ter plaatse bleek het te gaan om de man en een vrouw. De vrouw was vermoedelijk onder invloed van alcohol en GHB. Zij verloor continu haar bewustzijn waarop zij met een amublance is weggebracht naar het ziekenhuis.


De 20-jarige Apeldoorner bleek ook onder invloed van vermoedelijk GHB. De agenten zagen dat de man een flesje GHB in zijn broek verstopte. Hierop werd hem gevraagd zijn zakken leeg te halen. Hieruit kwam onder meer een aantal nog onbekende pillen tevoorschijn. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.
De politie maakt proces-verbaal op.

|     |Apeldoorn - aanhouding na baldadigheid                    |

De politie heeft op zaterdag avond 29 mei op de Hoofdstraat in Apeldoorn een 43-jarige man uit de gemeente Apeldoorn aangehouden nadat hij een halfvol drankhoudend blikje in het uitgaanspubliek gooide. Niemand raakte gewond.


De politie hield de man omstreeks 22:00 uur aan. Agenten zagen dat de man een blikje drank omhoog gooide die in het uitgaanspubliek terechtkwam. Er raakte niemand gewond. Agenten die het incident zagen gebeuren hebben de man aangehouden voor baldadigheid. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

|     |Apeldoorn - diefstal uit auto's                           |

De politie doet onderzoek naar drie auto-inbraken tussen maandag 31 mei en dinsdag 1 juni aan de Asselsestraat, Hoog Buurloseweg en Zwarteweg in Apeldoorn. Hierbij werden onder meer een fotocamera en een navigatiesysteem gestolen.


Op 31 mei werd op de Asselsestraat tussen 16:00 uur en 17:30 uur een slot geforceerd. Hierna kon een fotocamera worden weggenomen. Dinsdag werd op de Hoog Buurloseweg een autoruit geforceerd om een navigatiesysteem weg te nemen. Dit gebeurde vermoedelijk tussen 11:30 uur en 14:30 uur.
Op dezelfde manier werd in de nacht van maandag op dinsdag 1 juni aan de Zwarteweg een navigatiesysteem gestolen. De diefstal vond vermoedelijke plaats tussen 22:00 uur en 08:00 uur. De politie is op zoek naar tips en getuigen over deze diefstallen. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900 8844. De politie adviseert om geen waardevolle goederen in geparkeerde auto's achter te laten.

|     |Apeldoorn - diefstal auto                                 |

In de nacht van maandag op dinsdag 1 juni is er aan de Houttuinen Zuid in Apeldoorn een personenauto gestolen.


De eigenaar had de auto die maandagavond op een parkeervak gezet. Dinsdagmorgen ontdekte hij dat zijn auto er niet meer stond. Het gaat om een grijze Audi A3 met kenteken 82-XK-DZ.
De politie doet onderzoek naar die diefstal en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

|     |Loenen - diefstal uit auto                                |

Op dinsdag 1 juni is er ingebroken in een auto op parkeerplaats Het Dichte Gat aan de Groenendaalseweg in Loenen. Hierbij is onder meer een laptop weggenomen.


De politie kreeg omstreeks 18:00 uur melding van de inbraak. De eigenaar had zijn auto geparkeerd en was daarna gaan wandelen in het bos. Later kreeg hij van een ooggetuige te horen dat er was ingebroken in zijn auto. Er is een ruit geforceerd waarna de laptop kon worden weggenomen.
Vermoedelijk zijn de verdachten in een witte bestelbus gevlucht in de richting van Hoenderloo.
De politie doet onderzoek naar de diefstal en adviseert geen waardevolle goederen in geparkeerde auto's achter te laten.


-----------------------

(





(



---- --