Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Habidrome: het nieuwe wonen

Er is vraag wel degelijk vraag; maar wel naar een ander aanbod! Habidrome is een jonge organisatie die onderzoek doet naar de woonwensen van de nieuwe generatie medioren. Die willen alles behalve een seniorenwoning. Maar wel een woning die meegroeit met de behoefte en blijvend comfort biedt onder nagenoeg alle omstandigheden.

De afgelopen periode lieten zo'n 5.000 consumenten in heel het land weten belangstelling te hebben voor een toekomstbestendige woning. Met zoveel belangstellenden achter ons verleiden we projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties te bouwen zoals de consument dat wil, zodat we die consumenten met een Habidrome gecertificeerde woning blijvend wooncomfort kunnen garanderen.

De Habidrome Philosophy is vertaald in een zeer uitvoerig programma van eisen, dat op basis van voortdurend onderzoek meegroeit met de ontwikkelingen in de consumentenmarkt. Daardoor vormt de Habidrome Philosophy "de spiegel van de markt".

Op woensdag 2 juni a.s. presenteren wij onze Philosophy en onze plannen in de regio 's- Hertogenbosch, waarvoor alle belangstellende consumenten (jong en oud) welkom zijn. We lichten tijdens die bijeenkomst de Habidrome Philosophy toe en onderzoeken de individuele woonwensen met een interactieve woonwensenenquête.


Plaats van handeling is de theaterzaal van Perron-3 (Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen), waar de Habidrome Philosophy op onderhoudende wijze zal worden toegelicht. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. De toegang is gratis.
Omdat we uit ervaring weten dat er veel belangstelling is, wordt consumenten gevraagd zich vooraf even aan te melden. Dit kan zowel telefonisch (040 ­ 2510325) als per e-mail: info@habidrome.com.




Ingezonden persbericht