Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Alles over hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en minder validen op één site. Nieuwe site www.eengoedhulpmiddel.nl van Firevaned vanaf vandaag in de lucht.

Zoetermeer, 1 juni 2010 - Vanaf vandaag kunnen ouderen, gehandicapten en minder validen alle informatie over hulpmiddelen voor wonen, mobiliteit en communicatie vinden op de nieuwe website www.eengoedhulpmiddel.nl. De 80 lidbedrijven van brancheorganisatie Firevaned hebben hun informatie gebundeld waardoor de consument via internet direct antwoord krijgt op vragen zoals: Waar moeten deze hulpmiddelen aan voldoen? Welke vergoedingsmogelijkheden bestaan er? Wat zijn belangrijke zaken om op te letten?

Voor Firevaned is de lancering van de website weer een nieuwe stap vooruit in de marktcommunicatie van de hulpmiddelen en klantspecifieke aanpassingen voor gehandicapten en ouderen. Roberto van den Berg (branchesecretaris van Firevaned: "We zijn blij met het resultaat wat we neerzetten, maar we zijn nog niet klaar. De website Eengoedhulpmiddel.nl blijven wij doorontwikkelen en continu aanpassen op de wensen en behoeften van onze gebruikers. Na een jaar van doorontwikkelen introduceert de branche nu een geheel nieuwe release van Eengoedhulpmiddel.nl. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website nu nog meer gebruiksgemak en voorziet daarin aan de wensen, behoeften en nog belangrijker de toegankelijkheid van al onze gebruikers. Het meest in het oog springt de verbeterde navigatie waardoor de gebruiker nog sneller zijn of haar hulpmiddel kan vinden. Tijdens de supportbeurs van 2 t/m 5 juni 2010 zal dit breed onder de aandacht worden gebracht. Firevaned staat met een stand van Eengoedhulpmiddel.nl op de beurs en zal de bezoekers informeren en bekend maken met deze handige tool zo kunnen consumenten zelf het gebruiksgemak ervaren.

Achtergrond
Door een fusie vorig jaar tussen Fireva en Revaned is een nieuwe branchevereniging ontstaan van inmiddels 80 lidbedrijven. De vereniging gaat verder onder de naam Firevaned, branchevereniging hulpmiddelen. Firevaned is daarmee de grootste branchevereniging in Nederland van hulpmiddelen en klantspecifieke aanpassingen voor gehandicapten en ouderen.




Ingezonden persbericht