Ingezonden persbericht


Persbericht:

Gaston Starreveld en Arno Bremer lanceren WK-hit!

----------
'NEDERLAND!' De WK hit van Gaston Starreveld en Arno Bremer - Goeeeeeeeeeeeeeeie bal zeg!!!

Wat begon als grap en na 20 jaar nog steeds op de "To Do" lijst stond is dan eindelijk werkelijkheid geworden. Gaston Starreveld en Arno Bremer duiken de studio in en nemen de WK hit op van deze zomer: "NEDERLAND!"

Gaston Starreveld (bekend van de Postcodeloterij, de gouden enveloppen en zijn onmiskenbare stemgeluid) en Arno Bremer, die in het land als zanger/presentator ook al ruim 20 jaar meedraait in de evenementenindustrie, zijn de studio ingedoken om een nieuw WK-lied op te nemen. Arno is door Rinie van den Elzen (één van de bekendste voice-overs van ons land) die de tekst van dit lied heeft geschreven, benaderd met de vraag of hij het niet zag zitten om met Gaston dit lied op te nemen. Arno belde vervolgens naar Gaston, die in Spanje woont, om hem dit idee voor te leggen. Gaston gooide in eerste instantie meteen de hoorn op de haak! Na bekomen te zijn van de schrik belde hij terug en vroeg Arno of deze gek geworden was! Arno gaf dit onmiddellijk toe en liet hem vervolgens de demo horen. Nadat die was beluisterd en de sfeer er gelijk lekker inzat was de deal snel beklonken. 'Er moest maar weer eens een knaller van een WK-Hit komen' zei Gaston.

Nu, inmiddels 2 weken verder, is dit een feit. Een WK lied met een zeer hoog meezing- en feestgehalte. Op de plaat is ook de stem van RTL-sportcommentator Koert Westerman te horen, die voor de nodige sfeerimpressies zorgt.

Als nu ook 'onze' jongens in Zuid-Afrika hun opperste best doen en voor goud gaan, wordt het beslist een mooie zomer. 'Nederland' is gecomponeerd door David en Melchior Groeneveld. De tekst is van Rinie van den Elzen.

Gaston en Arno zijn tijdens de WK toe boeken voor optredens. Hun show bestaat uit Nederlandstalige feestmuziek.

Gage: ¤ 2.975,- (excl. Buma & BTW) Show: 1 x 30 minuten Geluid: Incl. B-set