Ingezonden persbericht


MEDIA ALERT

AIMED Solutions wordt Symantec Gold Partner

Utrecht/'s-Hertogenbosch, 2 juni 2010 - Als gevolg van de positieve ontwikkelingen en prestaties mag AIMED Solutions de Symantec Gold Partner status aan de verdiensten toevoegen. Daarbij is ook de Endpoint Management Specialisatie behaald op het gebied van de Altiris Cliënt en Desktop Solutions én de Symantec Virtualization Suite.

AIMED Solutions is sinds 1995 betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van Software, Applicatie en Endpoint Management, die een belangrijke rol spelen bij het terugdringen van de Total Costs of Ownership. Door het aanbrengen van structuur en efficiëntie binnen deze processen kunnen hoge besparingen op de algehele IT uitgaven gerealiseerd worden. De expertise van AIMED Solutions is in de loop der jaren uitgebreid naar de Symantec & Altiris Management producten, Software Virtualisatie en Desktop Management in het algemeen. Op deze basis heeft AIMED een aantal producten ontwikkeld welke Endpoint Management inzichtelijk en schaalbaar maakt.

"AIMED is een waardevolle partner die besloten heeft zich te gaan specialiseren in een segment waar wij een bovengemiddelde groei verwachten. Trends als virtualisatie en informatie die op ieder moment, maar ook overal beschikbaar moet zijn, tillen beveiliging naar een nog hoger niveau binnen iedere IT-infrastructuur. De samenwerking met partners die deze trends onderkennen en in kennis investeren, wordt steeds intensiever", aldus Jacco Brand, Channel & Alliances Sales Manager.

Een van de actuele specialisaties is de Migratie naar Windows 7. Met het "7 Steps to Windows 7"-plan wordt de migratie naar Windows 7 een strak geregisseerde operatie. Alle deelgebieden van een dergelijk traject worden duidelijk in kaart gebracht en zorgvuldig uitgevoerd. Met het oog op de toekomst worden de applicaties dusdanig gebouwd dat deze, hetzij virtueel, voorbereid zijn op toekomstige updates of migraties. Dit zorgt niet alleen voor een duidelijke processtructuur en voortgangsrapportage maar ook voor een kostenverlaging op korte en lange termijn.

Over AIMED Solutions
AIMED Solutions is specialist op het gebied van Applicatie en Endpoint Management. Gebruik makend van de beste oplossingen voor o.a. Packaging, Virtualisatie, Streaming, Security en Distributie, geeft AIMED organisaties volledige controle over hun ICT-infrastructuur. Hierbij kan worden gedacht aan ontwerp, implementatie, licenties, training, onderhoud én support.

Over Symantec
Symantec is wereldwijd toonaangevend als leverancier van beveiligings-, opslag- en systeembeheeroplossingen waarmee zowel bedrijven als particulieren hun informatie kunnen beveiligen en beheren. Onze software en services bieden completere en efficiëntere bescherming tegen meer risico's op meer verschillende punten, en zorgen voor de nodige betrouwbaarheid bij het gebruik en de opslag van gegevens. Meer informatie is te vinden op www.symantec.nl.

//////////////////

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met: