Ingezonden persbericht


Persbericht

Nominaties voor de Gouden Facturen 2010 bekend

ARNHEM, 2 juni 2010 - De jury van de Gouden Facturen 2010 heeft bekendgemaakt welke organisaties hun praktijkcase mogen toelichten tijdens het Factuurcongres in Eindhoven. Op maandag 7 juni presenteren negen genomineerden de kracht van hun oplossing ten overstaan van jury en publiek in het Evoluon.

In de categorie Elektronisch Factureren zijn bij het onderdeel Business-to-Business UnifiedPost, Rotaform en Certipost genomineerd. Laatstgenoemde krijgt hierdoor de kans om de titel van 2008 te heroveren. In het onderdeel Business-to-Consumer zijn binnen Elektronisch Factureren twee van de kandidaten beloond met een nominatie: AcceptEmail en Data B Mailservice/Bluem. Uit de twee uitverkorenen ISProjects en BCT zal in de categorie Geautomatiseerde Factuurverwerking de winnaar voortkomen. Tenslotte strijden WeFact en DigitaleFactuur om de Gouden Factuur in de categorie Online Factureren. Ook maken alle genoemde organisaties kans op de Publieksprijs.

De afgelopen maanden konden praktijkvoorbeelden van het toepassen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking worden aangemeld als kandidaat voor nominatie. De jury, bestaande uit Paul Oude Luttighuis (Novay), Stef Spaan (GS1 Nederland) en Jan Kloeze (VIP/DOC) heeft de in totaal twintig inzendingen uitvoerig inhoudelijk beoordeeld.

Over het Factuurcongres 2010
Op het Factuurcongres wordt zichtbaar wat de stand van zaken is rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Een marktplaats waar informatiemarkt, praktijkpresentaties en congres samenvloeien biedt bezoekers de kans op de hoogte te raken van de mogelijkheden en voordelen. Het Keurmerk e-Factureren wordt officieel aan de eerste deelnemers uitgereikt en bovendien ontvangt elke bezoeker de Factuurmonitor 2010, met de stand van zaken rond e-factureren bij eindgebruikers in Nederland.

Einde persbericht


---



Ingezonden persbericht