NOVA

02-06-2010

Femke Halsema in NOVA-Politiek
Tot aan de verkiezingen komt NOVA met speciale verkiezingsuitzendingen vanuit café Dudok in Den Haag. De nummers één van alle grote partijen zijn te gast.

Vanavond is dat de lijsttrekker van GroenLinks, Femke Halsema. Na de uitzending kunt u met haar video-chatten. Klik daarvoor rond 23.00 uur op deze link.

Avances
Femke Halsema praat vanavond in NOVA-Politiek over de avances van het CDA en de positie van Balkenende. En uiteraard over haar eigen verkiezingsprogramma.

Kernenergie
André Wakker, hoofd duurzame energie van energie-onderzoeksinstituut ECN, debatteert met Halsema over het kernenergiebeleid van GroenLinks.

Ondertussen bij de Buren
Traditiegetrouw gaan NOVA-verslaggevers op pad en volgen zij de campagne van de andere partijen. En in de rubriek 'Ondertussen bij de buren' is een compilatie te zien van het nieuws in de andere rubrieken. NOVA Politiek sluit af met de visie van Joep!

Op NOVAtv.nl
Veel meer informatie vindt u in het NOVA-verkiezings-dossier. Met standpunten van de verschillende partijen, een vergelijking tussen alle programma's, een quiz, de agenda van de uitzendingen en veel meer. Presentatie: Ferry Mingelen en Twan Huys

(Onderwerpen onder voorbehoud)