Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ladder9 brengt PR-activiteiten onder bij IvRM

Groningen, 2 juni 2010 ­ Ladder9 gaat IvRM inzetten om met behulp van free publicity de naam- en propositiebekendheid te verhogen.

Hierbij zal IvRM zich specifiek concentreren op het management, HR-managers en inkopers van middelgrote bedrijven (met meer dan 100 werknemers) tot grote bedrijven, en de overheid. Daarnaast wil Ladder9 werknemers op verschillende niveaus binnen organisaties, via de media bereiken. Met voortdurend redactionele aandacht in de media wil Ladder9 het imago en haar autoriteitspositie versterken.

Over Ladder9
Ladder9 is een jonge onderneming van Freia Groep. Ladder9 biedt medewerkers en leidinggevenden een instrument om vast te stellen hoe goed competenties ontwikkeld zijn en maakt de benodigde ontwikkeling concreet. De innovatieve dienstverlening van Ladder9 geeft de mogelijkheid de individuele ontwikkelnoodzaak te vertalen naar de beste match voor opleidingen.

Over IvRM
IvRM is gespecialiseerd in het dichten van de kloof tussen redacties en organisaties. Het bureau draagt zorg voor voortdurend redactionele aandacht in de media. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde werkwijze gaat IvRM op zoek naar visies en opinies van de opdrachtgever op trends en ontwikkelingen. Het bureau past deze aan op de informatiebehoefte van de media. Hierbij wordt rekening gehouden met het aandachtsgebied en de toonzetting van een specifiek medium en het specialisme van de individuele journalist. IvRM rekent zakelijke dienstverleners, beursgenoteerde bedrijven, semi-overheidsinstellingen en branche- en beroepsverenigingen tot haar opdrachtgevers.

Noot voor de redactie,