Hangmat.nl stort aankoopbedrag terug als Brazilië het WK wint


GILZE EN RIJEN, 20100602 -- De Rijense ondernemer Thijs van Egeraat van Hangmat.nl heeft het startsein gegeven voor een on-Nederlandse WK-actie. Iedere klant die vóór 25 juni een Braziliaanse hangmat bestelt, krijgt het aankoopbedrag* teruggestort als Brazilië het WK Voetbal wint. "Ik heb een Oranje hart", bekent de Tilburger. "Het Braziliaanse hart van mijn echtgenote klopt vooral voor de 'gele kanaries'. Maar als zij winnen, juich ik net zo hard mee. Als Oranje geen wereldkampioen wordt, hoop ik echt dat het de Brazilianen lukt".

Het Nederlands-Braziliaans huwelijk tussen Thijs en Ceiça werd gesloten in 1998, het jaar waarin Brazilië nét de wereldtitel misliep. Vier jaar later lukte het de recordhouders wel om de beker te veroveren. Het was de vijfde wereldtitel voor het succesvolste land in de voetbalhistorie. Van Egeraat neemt dus een serieus risico met de WK-actie. Te meer daar voetbalkenner Louis van Gaal juist Brazilië en Spanje heeft getipt als grote kanshebbers.

"Als Oranje geen wereldkampioen wordt, hoop ik echt dat het de Brazilianen lukt", zegt Van Egeraat. "Niet alleen voor mijn vrouw, maar voor mijn gehele schoonfamilie." Over een rechtstreeks WK-duel tussen de oranje en gele sterren - dat gezien het speelschema tot de mogelijkheden behoort - heeft de Rijense ondernemer dubbele gevoelens. "De laatste keer dat dit gebeurde, was uitgerekend in ons huwelijksjaar. Nu zou het vooral onze kinderen in gewetensnood brengen."

Samen met Mexico is Brazilië de belangrijkste producent van traditionele hangmatten. "De mensen daar hebben al vele generaties ervaring met het knopen van hangmatten. De afwerking, de franjes, de lussen: alles wordt handmatig en met zorg gedaan. Ons bedrijf Hangmat.nl levert al jarenlang Braziliaanse hangmatten door geheel Europa. Tot ieders tevredenheid."

Voor meer informatie: www.hangmat.nl (tel. 0161-70 70 20).

*Niet mogelijk in combinatie met andere aanbiedingen (vergoeding is excl. verzend- en eventuele administratiekosten).