Ruim 2.000 kinderen treden op in Capels Isala Theater


CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20100602 -- Dansuitvoeringen, diploma-uitreikingen, een groot korenconcert, kunst en meer: in de maand juni komen er in het Isala Theater ruim 10.000 bezoekers over de vloer. Het professionele theaterseizoen is afgelopen en dit betekent dat er meer ruimte is voor andere activiteiten.

Het Isala Theater is in juni van voor tot achter gevuld met mensen. In het achterhuis komen ongeveer tweeduizend mensen over de vloer, vooral kinderen. Kinderen die vaak voor het eerst op een groot toneel staan. Veel bezoekers zijn nog niet eerder in Capelle aan den IJssel of het Isala Theater geweest. Zes dagen achter elkaar is de Grote Zaal uitverkocht voor de jaarlijkse uitvoering van DPFC Health Fit & Dance. Tevens zijn er voorstellingen van Ashakiran, de Havo voor Muziek en Dans, Dansstudio RDM en de Roncalli Mavo. Woensdag 16 juni staan de leerlingen van de SKVR voor het eerst in het Isala Theater met de einduitvoering: op één dag meer dan zestig acts met gratis toegang voor iedereen.

Voor kunst geïnteresseerden is er 5 en 6 juni genoeg te beleven in Capelle aan den IJssel, tijdens de Kunst- en Atelierroute. Deze dagen zijn er diverse kunstenaars die hun werk tentoonstellen in de gemeente. De opening van de Kunst- en Atelierroute vindt plaats in het Isala Theater.

De medewerkers van het Isala Theater zorgen bij alle evenementen voor een goed verloop van de kaartverkoop, catering en technische ondersteuning. Daarbij is de voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen ondertussen in volle gang. Kortom, in juni is er op alle afdelingen nog genoeg bedrijvigheid.





Ingezonden persbericht