Villa Heideheuvel verhuurt zalen en TV-studio voor training en events


Sfeervolle villa op het Media Park beschikt over 15 zalen en 2 volledig ingerichte TV-studio's

HILVERSUM, 20100602 -- De Media Academie, hét opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia, opent de deuren van Villa Heideheuvel voor bedrijven en particulieren die een zaal of TV-studio willen huren. De vaste bewoner van de centraal gelegen en sfeervolle villa op het Media Park, beschikt over 2 volledig ingerichte TV-studio's en biedt plaats aan 2 tot 80 personen in één van de 15 zalen.

Alle zalen zijn standaard ingericht met moderne audiovisuele middelen. Het team van Villa Heideheuvel draagt zorgt voor de organisatie, voorbereiding, catering en begeleiding van elk denkbaar evenement. De locatie, centrale ligging en professionele begeleiding, maken dat Villa Heideheuvel met recht een toplocatie mag worden genoemd.

Transparante tarieven
Het team van Villa Heideheuvel hanteert transparante en aantrekkelijke tarieven. Elke zaal wordt standaard verhuurd met gebruik van audiovisuele middelen zoals een beamer, scherm en/of LCD scherm, flip-over, whiteboard, DVD speler en draadloos internet. De prijzen variëren van 150 euro per dagdeel tot en met 950 euro per dag voor een volledig ingerichte TV-studio. Begeleidende arrangementen zijn er al vanaf 9,50 euro per persoon, inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee, patisserie en frisdranken.

Kant-en-klaar concept: TV in one day
Villa Heideheuvel beschikt over een kant-en-klaar concept voor een evenement dat bedrijven kunnen inzetten voor personeel of voor klanten: TV in one day. In studio Heideheuvel kruipen de deelnemers gedurende een dag, afwisselend in de huid van een cameraman, presentator, opnameleider, regisseur, regieassistent en schakeltechnicus. Met deze dag TV maken krijgen de deelnemers een indruk van het werk op de vloer, zowel voor als achter de schermen. Ook wordt de noodzaak van het opereren in teamverband nadrukkelijk aangetoond.

Over Villa Heideheuvel

Villa Heideheuvel, van oudsher bekend als herstellingsoord Heideheuvel, is een uit 1880 daterende en sfeervolle villa op het Media Park in Hilversum. Het in 2008 volledig gerenoveerde gebouw biedt plaats aan 2 tot 80 personen en beschikt over 15 zalen en 2 volledig ingerichte TV-studio's voor trainingen, vergaderingen, presentaties en evenementen. Alle zalen zijn standaard ingericht met moderne audiovisuele middelen en bieden een inspirerende omgeving voor elke denkbare bijeenkomst. Sinds 2006 is de Media Academie -het opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia- gevestigd in Villa Heideheuvel en worden de studio's en zalen gebruikt voor (mediagerelateerde) trainingen, viewings, presentaties en grootschalige evenementen.