Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 2 juni 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 2 juni t/m zondag 13 juni 2010

Woensdag 2 juni
11.00 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de wethoudersbijeenkomst "Oud ontmoet Nieuw" van de VNG. Locatie: Gemeentehuis Leusden, 't Erf 1 te Leusden.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Boeve bezoeken de afscheidsreceptie van Peter Scholten, commercieel directeur De Amersfoortse. Locatie: Regardz Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de afscheidsreceptie van Maria Buijen, van Symfora, Meerkanten en GGz Centraal. Locatie: De Veste, Zon & Schild, Utrechtseweg 266 te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Boeve ondertekent de intentieverklaring voor het Keurmerk Veilig Ondernemen voor de Kamp, samen met politie, brandweer, ondernemers en bewoners. Locatie: Puur Pesch, Kamp 48 te Amersfoort.

Donderdag 3 juni
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling 'Kleurrijke vergrijzing' tijdens het Congres 'Diversiteit in het ouderenbeleid'. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de afscheidsreceptie van de wethouders W.G. Groeneweg, J.C.H.G.M. Strik en B.G. Westerink. Locatie: Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden.

Vrijdag 4 juni
12.30 uur
Wethouder Boeve neemt als gast van de firma Heilijgers deel aan de 19e Bottertocht. Locatie: Restaurant De Mandenmaker, Kerkstraat 103 te Spakenburg.

19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de vestiging van IQ Kunst in Amersfoort. Locatie: Havik 37 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Stoelinga geeft het startschot voor de 'Run for Life Amersfoort'. Door de medewerkers en leerlingen van Het Nieuwe Eemland wordt voor het tiende achtereenvolgende jaar een sponsorloop georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Koningin Wilhelmina-fonds (KWF kankerbestrijding). Locatie: Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

Zaterdag 5 juni
12.30 uur
Wethouder Boeve opent het Euterpeplein en onthult een eerste schilderij op een groot doek. Het Euterpeplein is heringericht en op deze datum wordt gevierd dat het plein klaar is. Locatie: Winkelcentrum Euterpeplein te Amersfoort.

13.40 uur
Wethouder Boeve spreekt tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Bierbrouwen 2010. Locatie: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20-21 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Stoelinga is aanwezig bij de landelijke finale van de schoolzwemkampioenschappen en heet de scholen en kinderen in Amersfoort welkom. Locatie: Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

Maandag 7 juni
20.00 uur
Wethouder Barendregt bezoekt het Architectuurcafé. Locatie: KAdE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Woensdag 9 juni
15.00 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de themabijeenkomst "Duurzame mobiliteit in de nieuwe coalities". Locatie: Vergadercentrum Jaarbeurs Utrecht, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein te Utrecht.

Donderdag 10 juni
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Van 't Erve neemt zitting in het panel tijdens het eetcafé van de VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven) met als thema 'Bereikbaarheid regio Eemland'. Wethouder Buijtelaar is hierbij aanwezig. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 81, Amersfoort.

Vrijdag 11 juni
08.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper geeft het startschot voor de 9e Ambtenaren Toertocht (ATA). Elk jaar organiseert de gemeente Amersfoort een fietstoertocht voor ambtenaren uit geheel Nederland. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 65 km, 115 km en 165 km. Locatie: Start- en finishplaats is Sportlokaal Bokkeduinen, De Bokkeduinen te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan het loopevenement 'Friday night run'. Dit is een 5 km loop door de stad. Wethouder Stoelinga geeft het startschot. Locatie: start en finish op De Hof te Amersfoort.

21.00 uur
Wethouder Stoelinga is aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst van het 75-jarig bestaan van de voetbalvereniging De Posthoorn. Locatie: Sportpark De Bokkeduinen te Amersfoort.

Zaterdag 12 juni
12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de presentatie van het bordspel 'Slag om Amersfoort'. Dit spel is ontwikkeld ter gelegenheid van de verjaardag van de stad. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Stoelinga bezoeken de BeverDoeDag georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland voor de jongste scouts De Bevers. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Stoelinga is aanwezig bij de aanbieding van de Sportkei-plaquette door de Club van Honderd aan museum Flehite. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

Zondag 13 juni
14.30 uur
Wethouder Barendregt en wethouder Buijtelaar zijn in het kader van 'Allemaal Amersfoorts' aanwezig bij het concert 'Tuin vol Muze' Miraculeuze Verbeelding. Een samenwerking van Scholen in de Kunst en Wachtermuziek. Locatie: De tuin van villa 'De Wachter', Dr. J.P. Heijelaan 2, Amersfoort.

Vrijdag 18 juni
19.30 uur
Wethouder Stoelinga bezoekt de Jongerenbijeenkomst georganiseerd door Young Vision. Locatie: jongerencentrum De Neng, Engweg 7 te Amersfoort.


Noot voor redacties
Noot voor de redactie,