Kamer van Koophandel Rotterdam

14 april 2010

Oranje wereldkampioen: managementlessen om te winnen

Wat maakt een goed team een winnend team? Hoe is het maximale rendement te behalen met de beschikbare middelen? Vragen die managers dagelijks bezighouden. Spreker en auteur Gyuri Vergouw beantwoordt deze en andere vragen tijdens de bijeenkomst 'Oranje wereldkampioen' op 2 juni.

Gyuri Vergouw gebruikt voetbal als metafoor voor management. Tijdens de bijeenkomst zijn er praktische tips voor iedereen die zowel in voetbal als management is geïnteresseerd. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer een winnende strategie zoeken, analyse van de concurrentie, leiderschap en teammanagement en werken aan kritieke succesfactoren. Dit alles gebaseerd op voetbalhistorische inzichten, de sterkten en zwakten van het huidige team en direct toepasbare managementinzichten.

Gyuri Vergouw
Spreker en auteur Gyuri Vergouw is organisatieadviseur en veelgevraagd spreker over managementvraagstukken. Met zijn nieuwe boek 'Oranje wereldkampioen: managementlessen om te winnen' biedt hij inzicht in de kritische succesfactoren van het Nederlandse elftal en het zakenleven.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 2 juni van 13.30 tot 17.30 uur bij de KvK Rotterdam, Blaak 40. Kosten: ¤ 115,- (inclusief het boek 'Oranje wereldkampioen').