Gemeente Voorschoten

Praat met de Raad

Vergadering4 website Het coalitieakkoord "De Voorschotense Maat, Durf te kiezen' is onlangs in de gemeenteraad vastgesteld. Het akkoord wordt uitgewerkt in een werkplan met concrete acties voor de komende vier jaar. Maar wat moet daarin volgens u prioriteit krijgen? Welke ideeën spreken u het meest aan? Welke keuzes zou u maken bij de uitwerking van het voorgenomen beleid op onder andere het gebied van sociaal beleid, onderwijs of het ondernemers klimaat?

De gemeenteraad hoort het graag van u voordat zij het plan vaststelt.

Meepraten?
Wilt u meepraten over de uitvoering van het vastgestelde gemeentebeleid voor de komende vier jaar? Dan bent u van harte welkom op 3 juni 2010 vanaf 20.00 uur in sporthal De Vliethorst, Burgemeester Van der Haarplein 9 te Voorschoten.

Voor deze bijeenkomst kunt u zich tot uiterlijk 27 mei aanmelden via griffie@voorschoten.nl of telefonisch op (071) 56 00 625. U krijgt dan het coalitieprogramma thuisgestuurd en een formulier waarop u kunt aangeven over welk onderwerp u uw mening wilt geven. Via deze website houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
* 17 mei 2010