Gemeente Grave

3 juni: Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners

Donderdag 3 juni nodigt het gemeentebestuur de nieuwe inwoners van de gemeente uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Evenals in voorgaande jaren krijgen de inwoners die zich vanaf mei vorig jaar hebben gevestigd in Grave, Escharen, Gassel en Velp een uitnodiging om kennis te maken met het gemeentebestuur en de raadsleden en om de gemeente te leren kennen. De bijeenkomst start in het Palazzotheater aan de Maasstraat.

Â

De avond begint om 19.00 uur met een presentatie van burgemeester Delissen in samenwerking met de VVV over de gemeente Grave. Aansluitend is er een rondleiding door het stadscentrum waarbij enkele historische gebouwen bezocht worden. Na de rondleiding is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de bestuurders, raadsleden en met elkaar, in het nieuwe stadhuis. Daar zijn ook enkele informatieve stands ingericht; en uiteraard is er gelegenheid om het gebouw te bekijken.

Â

Heeft u zich vanaf mei 2009 in de gemeente Grave gevestigd en geen uitnodiging ontvangen dan bent ook u van harte welkom op de bijeenkomst. Ook als u vorig jaar niet in de gelegenheid was de bijeenkomst bij te wonen bent u nu welkom.

Â

Informatie en aanmelding: mevr. T. Winnemuller, cluster Communicatie en Bestuursondersteuning (0486)-477 213 of 06-30 25 93 10, e-mail t.winnemuller@grave.nl

Â