Gemeente Lochem


Uitnodiging informatiebijeenkomsten Bestemmingsplan Hanzeweg

Vanaf 3 juni 2010 wordt het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Hanzeweg ter inzage gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijventerrein Hanzeweg dat is gelegen tussen het Twentekanaal en de Berkel. Om u te informeren houden we op dinsdag 1 juni 2010 twee informatiebijeenkomsten.

In het nieuwe bestemmingsplan worden de verouderde bestemmingsplannen geactualiseerd. Bedrijven houden hun bestemming. Daarnaast creëren we via een wijzigingsbevoegdheid mogelijkheden om de invulling zoals beschreven in het Masterplan Etalage naar de Toekomst mogelijk te maken.

Bedrijven en bewoners Hanzeweg
's Middags is er van 16.00 tot 18.00 uur een inloopbijeenkomst voor de bedrijven die gevestigd zijn aan de Hanzeweg en voor de bewoners van de Hanzeweg. U bent van harte welkom in de kantine van het gemeentelijke gebouw aan de Hanzeweg 8 in Lochem. Tijdens deze middag kunt u het bestemmingsplan inzien en kunt u vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. U kunt tijdens deze middag zelf bepalen wanneer u komt en gaat, er zijn geen vaste tijdstippen.

Overige belangstellenden
's Avonds is er van 19.00 tot 20.30 uur in de raadskelder van het gemeentehuis aan de Markt 3 in Lochem voor overige belangstellenden een bijeenkomst. Deze start om 19.00 uur met een korte presentatie over het bestemmingsplan. Daarna is het bestemmingsplan in te zien en kunt u vragen stellen aan de aanwezige deskundigen.