Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Netwerkbijeenkomst Kansen in IJsselmonde

Wat heeft Kansen in IJsselmonde u te bieden?

Dat is de vraag die centraal staat tijdens de netwerkbijeenkomst op 3 juni op het rondvaartschip de Thalassa Royal. Het doel van de bijeenkomst is om u als ondernemer te informeren over mogelijkheden die Kansen in IJsselmonde biedt bij het invullen van vacatures, stageplaatsen en participatieplaatsen. Kansen in IJsselmonde brengt vraag en aanbod op de IJsselmondse arbeidsmarkt samen. Hierbij biedt Kansen in IJsselmonde werkzoekenden extra ondersteuning en adviseert het werkgevers onder andere over mogelijkheden als participatieplaatsen en loonkosten-subsidies. Kansen in IJsselmonde biedt veel aandacht aan een goede match tussen de werkzoekende en de werkgever, zodat werkzoekenden langdurig geplaatst kunnen worden.

Kansen in IJsselmonde zal zich aan u presenteren en ingaan op de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u onder het genot van een warm en koud buffet met medewerkers van Kansen in IJsselmonde verder ingaan op specifieke vragen of kunt u met uw collega ondernemers van gedachten wisselen.

Netwerkbijeenkomst Kansen in IJsselmonde

17.00 - 17.30 uur Verzamelen Piet Smitkade 17.30 - 17.45 uur Welkom door de Portefeuillehouder 17.45 - 18.30 uur Presentatie Kansen in IJsselmonde 18.30-20:00 uur Buffet
Circa 20.30 uur Afmeren en sluiting door Portefeuillehouders

Er is nog voldoende plaats, meldt u zich zo spoedig mogelijk aan en wel uiterlijk aanstaande dinsdag 25 mei 15:00 uur door een email te sturen naar kanseninijsselmonde@gmail.com

Er geldt een maximum van 150 ondernemers gezien de capaciteit van de boot, wees er dus snel bij!!!

Voor informatie en vragen kunt u terecht op de website www.kanseniniisselmonde.info of bij dhr. P. Dijkshoorn van Kansen in IJsselmonde via telefoonnummer: 010-8502458.