Gemeente Hoorn

Donderdag 3 juni Denken en Doen Ouderendag 2010

Gezondheid, gezelligheid en ontspanning staan centraal tijdens de Denken en Doen Ouderendag op donderdag 3 juni. De projectgroep Denken en Doen, bestaande uit Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, Stichting Netwerk en Stichting Welzijn Ouderen West-Friesland, organiseert deze dag. Iedereen die wil komen, is van harte welkom vanaf 13.30 in Cultureel Centrum de Huesmolen.

Het project Denken en Doen is in oktober 2009 gestart. Zoals de naam al zegt bestaat het project uit een onderdeel denken en een onderdeel doen. Zon 300 mensen hebben zich aangemeld om mee te doen aan de bridgecursus, het denk onderdeel. In september gaat het doen onderdeel van start. Dan kunnen deelnemers kennismaken met verschillende sportieve activiteiten. Uit een enquête onder de deelnemers kwam naar voren dat zij graag een Denken en Doen Ouderendag wilden. Deze dag is er gekomen en wel op 3 juni a.s. De bijeenkomst is niet alleen voor deelnemers van het project, maar voor iedereen die het leuk lijkt.

Programma Vanaf 13.30 uur staat de koffie en thee klaar in Cultureel Centrum de Huesmolen (zaal Regenboog). Om 14.00 uur worden gaat het programma van start. Er zijn onder andere workshops en een bridgequiz. Wie de quiz wint, krijgt een gratis bridgecursus van het project Denken en Doen! Rond 16.30 uur is het programma afgelopen.

13.30 uur Ontvangst met koffie of thee 14.00 uur Presentatie onderzoeksresultaten 14.15 uur Workshop wandelen / zumba 15.00 uur Pauze 15.15 uur Bridgequiz 15.30 uur Workshop fitness / aerobic 16.00 uur Slotwoord 16.30 uur Einde

Meer informatie en aanmelding Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Ouderendag. De welkomst koffie of thee krijgt zijn gratis, andere consumpties zijn voor eigen rekening. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden bij het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, via het telefoonnummer 0229 252620 of per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl.