Gemeente Capelle a/d IJssel

Welkomstavond voor nieuwe wijkbewoners Schollevaar

Op donderdag 3 juni, 20.00 uur zijn alle nieuwe wijkbewoners van Schollevaar van harte welkom op de welkomstavond in de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong 4.

Wie nieuw in een wijk komt wonen, heeft vaak tijd nodig om de weg te vinden. Waar vind je een huisarts? Een school voor de kinderen? Sportclubs en andere verenigingen? Een kerk? Enzovoorts...

Om nieuwe wijkbewoners wegwijs te maken in Schollevaar organiseren de gemeente Capelle en de Ontmoetingskerk samen een welkomstavond voor nieuwe wijkbewoners. Iedereen die in 2009/2010 in de wijk is komen wonen, is op deze avond van harte welkom.

Het programma omvat onder meer een audiovisuele wijkpresentatie, een korte speech van de wijkwethouder en een `markt van mogelijkheden' waar allerlei instellingen uit de wijk zich presenteren zoals bewonersverenigingen, wijk- en buurtwerk, medische zorg, kerken, etc.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met andere nieuwe wijkbewoners.
Onder de aanwezigen worden enkele leuke presentjes verloot.

Deze welkomstavond vindt plaats op donderdag 3 juni 2010, 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4 (nabij de Capelseweg, naast de ambulancepost). Wilt u ook kennismaken met uw nieuwe buurt en buren? Meldt u dan nu aan bij Margo Riethoff, telefoon 06-13401143 Anita Gerritsen van der Hoop, telefoon 06-17330258.