Saxion
BR>

do 27 mei 2010

Saxion Techniekcafe: toekomstperspectief voor aankomend studenten

Saxion organiseert op donderdagavond 3 juni vanaf 19.00 uur het Techniekcafé. In het Grand café van Saxion in Enschede ontmoeten scholieren en hun ouders ondernemers en studenten.

Sprekers van Yacht Technology, Logica en NIBAG vertellen over de goede carrièreperspectieven van scholieren die nù kiezen voor een technische opleiding.

Het is de eerste keer dat Saxion het Techniekcafé organiseert. Het Techniekcafé is in het bijzonder interessant voor havo- en vwo-scholieren en voor mbo-studenten die praktijkervaringen van professionals en Saxionstudenten willen horen en kennis willen maken met het brede aanbod aan technische hbo-opleidingen. Het thema is `Toekomst in de Techniek'.

Werving- en selectiebureau Yacht Technology, technologisch dienstverlener Logica en NIBAG huisvestingadviseurs delen hun praktijkervaringen met aankomend studenten en hun ouders. Bovendien biedt het Techniekcafé volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

Meer informatie en inschrijven?

Surf naar de site om je aan te melden voor het Techniekcafé. Hier vind je ook meer informatie over de sprekers en de laatste versie van het programma. Hoewel het Techniekcafé vooral gericht is op de carrièreperspectieven van aankomend techniekstudenten, is er op deze avond een kleinschalige informatiemarkt aanwezig. Studenten en medewerkers van de technische opleidingen zoals bouwkunde, informatica, technische bedrijfskunde, kunst & techniek, crime science en elektrotechniek zijn hierbij vertegenwoordigd.

Voor uitgebreide informatie en voorlichting over alle opleidingen en cursussen zijn scholieren en ouders van harte welkom op de Saxion Open Dagen:

* vrijdag 4 juni van 13.00 tot 16.00 uur in Apeldoorn (alleen Hoger Hotel Onderwijs)

* zaterdag 5 juni van 12 tot 15.00 uur in Deventer
* zaterdag 12 juni van 13 tot 16.00 uur in Enschede.

Kijk voor meer informatie op de site.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Admiraal, directeur dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, telefoon: 053 - 487 16 31.


____________________ Zoek