Politie Limburg-Zuid

Laatste slotmanifestatie Doe Effe Normaal

Donderdag 3 juni zal voor de allerlaatste keer de slotmanifestatie van het schooladoptieproject Doe effe Normaal worden gehouden. Het project eindigt hiermee in de politieregio Limburg-Zuid. Evenals voorgaande jaren zullen er voor de ruim 4000 leerlingen van groep 8 van de basisscholen uit Zuid-Limburg diverse demonstraties van het politiewerk worden gegeven. Het belooft een spannende en feestelijke dag te worden waarbij ook lokale en landelijke artiesten zoals de breakdance groep Trash Canheroes, Rev 'n Ross (X-factor) en Fabrizio (Sjiek is mich dat) voor de juiste muzikale sfeer zorgen. De komische toevoeging ligt in handen van de Waerknöppele . De gemeente Heerlen heeft dit jaar de prijzen in de Ren je Rot Quiz beschikbaar gesteld. Deze Quiz bestaat uit vragen over de lesbrieven die tijdens het project zijn behandeld. De hoofdprijs is ⬠750 en de winnende school kan hiervan een uitstapje naar keuze maken in de regio. Dit geldt ook voor de 2e (â¬500) en 3e (â¬250) prijs.

Na afloop van het gebeuren zijn voer- en vaartuigen van Politie, Koninklijke Marechaussee, Brandweer, Ambulancedienst, Reddingsbrigade Maastricht en Rijkswaterstaat te bewonderen waarbij ook de politiehelikopter zal landen.

U bent van harte uitgenodigd bij deze allerlaatste Megadag in het Parkstadstadion in Kerkrade tussen 10.00 en 14.30 uur. De agenda van die dag is hier te vinden.

31-05-2010, Regio Limburg-Zuid