Jan Poot (Chipshol) presenteert 3 juni boek over misstanden Justitie

01/06/2010 16:42

Chipshol Group

Schiphol-Rijk, 1 juni 2010 - Gebiedsontwikkelaar Jan Poot (Chipshol) presenteert donderdag 3 juni in perscentrum Nieuwspoort te Den Haag zijn boek over misstanden bij het ministerie van Justitie. Het bevat o.a. een analyse van Stichting Expertgroep Klokkenluiders over beschuldigingen aan het adres van een topambtenaar van dit ministerie.

Minister Hirsch Ballin van Justitie stelt dat er niets aan de hand is en acht een onderzoek niet nodig. Poot bestrijdt dit, mede op basis van onderzoek door leden van Stichting Expertgroep Klokkenluiders. Ook baseert hij zich op een eveneens in zijn boek opgenomen rapport van een voormalig topambtenaar van Justitie.

Tijdens de presentatie in perscentrum Nieuwspoort geven Chipshol-oprichter Jan Poot (85) en zijn zoon Peter Poot (directeur Chipshol) tekst en uitleg over de reden van het boek, dat in een oplage van 10.000 stuks in eigen beheer wordt uitgebracht. Ook zal door vertegenwoordigers van de Stichting Expertgroep Klokkenluiders een toelichting worden gegeven.

De bijeenkomst vindt plaats in de Frits van der Poelzaal in perscentrum Nieuwspoort. Na een inloop vanaf 10.30 uur wordt om 10.45 uur met de presentatie begonnen. Aansluitend worden tot circa 12.00 uur vragen van de pers beantwoord.

Aanmelden voor de presentatie kan bij Jaap Sluis (06-53732163).

Nieuws over de Chipshol-affaires is op Twitter te volgen via Schipholgate.

Zie ook www.schipholwanbeleid.nl





http://www.schipholwanbeleid.nl