Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep gewapende beroving

Aalst, 03-06-2010 o In de nacht van woensdag op donderdag, werd net na middernacht een 40-jarige man uit Aalst beroofd van zijn auto.

Het 40-jarige slachtoffer parkeerde net na 00.00 uur zijn auto op de Maasdijk toen twee gewapende mannen uit de bosjes achter hem sprongen. Onder bedreiging van twee op vuurwapens gelijkende voorwerpen eisten zij geld van het slachtoffer. Vervolgens knevelden en mishandelden zij de 40-jarige man, welke op een gegeven wist te ontkomen en direct de politie belde. De verdachten vluchtten vervolgens in zijn auto, mogelijk in de richting van Neder-Hemert. De politie heeft nog in de buurt naar de verdachten gezocht, maar heeft ze tot dusver niet kunnen vinden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de beroving hebben gezien. De twee daders spraken Nederlands, met een buitenlands accent en van hen is het volgende bekend:

Signalement:

· Twee mannen, ongeveer 20 jaar oud

· Noordafrikaans uiterlijk

· Ongeveer 1.80 m lang

Mensen die informatie hebben worden verzocht met het SGBO Overvallen en Berovingen politie Gelderland-Zuid contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (15)

Laatst gewijzigd 03-06-2010 12:20 | © Regio Gelderland-Zuid |