Pensioenkoers verwelkomt 100.000ste bezoeker

03/06/2010 13:15

Pensioenkoers

Vergelijkingssite voor pensioenen is groot succes

Amsterdam, 3 juni 2010 - Pensioenkoers.nl, de digitale vergelijkingssite van vrijkomend pensioen, lijfrente, en gouden handdrukkapitalen verwelkomt dit weekend haar 100.000ste bezoeker. Uit eerder onderzoek van Pensioenkoers bleek, dat ruim 85% van de mensen van pensioenverzekeraar wisselt na uitkering van hun pensioen. Dit draagt bij aan de snelle groei van de vergelijkingssite, die helpt bezoekers het beste aanbod te selecteren uit meer dan tien verzekeraars: verschillen in hoogte van pensioen- en lijfrenteuitkeringen lopen op tot meer dan 20%.

Urgentie

"Het is duidelijk dat er behoefte is aan transparantie op de markt voor lijfrente en pensioenen. Veel particulieren varen blind op hun bestaande verzekeraar, maar zij kunnen zichzelf ook goed online laten informeren en hun eigen keuze maken. Mensen weten onze site steeds beter te vinden en maken er dankbaar gebruik van.", aldus Gabi Walet van Pensioenkoers.nl.

Pensioenkoers.nl

Pensioenkoers is actief sinds 2008 en is uitgegroeid tot de meest complete digitale vergelijkingssite van vrijkomend pensioen, lijfrente, en gouden handdrukkapitalen, waarop tien grote verzekeraars actuele tarieven aanbieden. Via Pensioenkoers kan een offerte op een hele eenvoudige manier worden aangevraagd en de gewenste polis zelf direct worden afgesloten. Pensioenkoers is een samenwerkingsverband van actuarieel bureau Vermaase Insurance Automation, assurantietussenpersoon Apple Tree en de verzekeraar Achmea.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.pensioenkoers.nl