Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 03-06-2010

Man uit Etten-Leur bedreigt toezichthouder die bon uitschrijft

ETTEN-LEUR: De politie heeft woensdagmiddag kort voor 17.00 uur een 45-jarige man uit Etten-Leur aangehouden wegens bedreiging. Hij kreeg kort daarvoor een bekeuring op Markt wegens foutief van parkeren en ging verhaal halen bij de gemeentelijke toezichthouder die de bekeuring had uitgeschreven. De man werd verbaal erg agressief en bedreigde de toezichthouder die daarvan aangifte deed. Hij werd ingesloten op het bureau.

Politiebikers houden tweetal aan na verdacht gedrag en vondst hasj

BREDA: Een 17-jarige jongen uit Ossendrecht en een 20-jarige man uit Breda zijn woensdagavond rond 20.30 uur aangehouden op de Nieuweweg. Surveillerende politiebikers zagen dat het tweetal aan het rommelen was bij een poort van een appartementencomplex. Toen de agenten vroegen wat ze deden, antwoordde de 17-jarige jongen dat hij zijn fietssleutel aan het zoeken waren. In de direct omgeving troffen agenten echter een verpakte plak hasj aan. Daarop mochten de twee mee naar het bureau. Beide ontkennen dat ze iets met de hasj te maken hebben, wel werd bij de 20-jarige man een joint en een hoeveelheid wiet aangetroffen. Die drugs zijn in beslag genomen en na verhoor kon het tweetal weer vertrekken.

Politie onderzoekt straatroof in Bredase Schorsmolenstraat

BREDA: De politie onderzoekt een straatroof donderdagmiddag in de Schorsmolenstraat. Bij een vrouw (gegevens onbekend) op de fiets werd rond 13.30 uur door een passerende fietser haar tas uit de haar fietsmandje getrokken. Vervolgens reed de berover op de fiets weg richting de Haagdijk. Daar werd later de tas teruggevonden, uit de tas bleek de mobiele telefoon gestolen. De politie stuurde na het incident een SMS-Alert met de volgende tekst:
Breda, Schorsmolenstraat. Straatroof zonder wapen. Dader: man, 25 jaar, getint, zwart kort haar, zwarte kleding, op damesfiets zonder
achterspatbord.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-06-2010 14:46 | © Regio Midden en West Brabant |