Gemeente Stein


Honderdenveertig ondernemers in gemeentehuis Stein

Zoân 140 ondernemers uit Stein gaven begin deze week acte de présence tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor ondernemers die de gemeente Stein organiseert.
âEen mooie opkomst. Zoân bijeenkomst is heel zinvol en nuttig. Eens per jaar in deze setting bij elkaar komen, draagt bij aan de goede verhoudingen maar ook aan het informeel met elkaar in gesprek komen en blijven. We bieden daarbij als gemeente tegelijkertijd een platform voor ondernemers om informatie uit te wisselen en te netwerkenâ, aldus Angele Kurvers, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Stein. Na de opening door burgemeester Anton Barske, sprak Lou Frederix de aanwezigen toe uit hoofde van zijn voorzitterschap van de Ondernemersvereniging Maaskant-Stein. Ondernemersbijeenkomst in het Steinse gemeentehuis.

Uitbreiden en versterken
âDeze jaarlijkse bijeenkomst is bedoeld om het onderlinge netwerk van bedrijfsleven en gemeente in stand te houden en het verder uit te breiden en te versterken. We richten ons op een positieve samenwerking tussen bedrijfsleven en gemeente. We hebben elkaar nodigâ, aldus Lou Frederix.

Business Collectief Stein Beek
Lou Frederix lichtte tijdens de bijeenkomst de doelstellingen en voordelen van het collectief nog eens toe. Daarbij kreeg ook Business Collectief Stein Beek zijn aandacht en de aanwezigen werden gewezen op de mogelijkheid van deelname aan de BKD 2010 via BCSB.

Goede doelen
Tijdens deze gelegenheid droegen de oud-wethouders Wim Janssen en Luc Fey het ontvangen geld ter gelegenheid van hun afscheid over aan de door hun gekozen goede doelen: Stichting Pink Ribbon (borstkankeronderzoek) en 't Steyntje. Beiden ontvingen ⬠1400,-. Het idee van Pink Ribbon kwam overigens van José Ie. De algemeen directeur, F. Stalman van Direct Mail Service Buro Bv te Beek zegde tijdens de bijeenkomst toe het geldbedrag aan te vullen. Â