Hampshire Relatie Event wederom een groot succes

03/06/2010 17:22

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, mei 2010 - Dinsdag 25 mei organiseerde Hampshire Hospitality & Leisure voor haar aangesloten hotels het Hampshire Relatie Evenement. In totaal schreven 75 leveranciers, boekingssites en touroperators zich in voor dit evenement en toonden zij aan ca. 110 hoteliers, eigenaren, chef koks en andere afdelingshoofden van de groep hun producten en of diensten. Het evenement vond plaats in Hampshire Inn - Mooi Veluwe, door haar ligging centraal in Nederland een perfecte locatie voor een dergelijk evenement.

Hampshire organiseert dit evenement voor de vijfde maal om de samenwerking tussen hoteliers en leveranciers, touroperators en boekingssites te intensiveren en de deelname aan de afgesloten overeenkomsten tussen Hampshire en deze relaties te optimaliseren.

Voorafgaand aan het evenement was er voor de hoteliers een training, gegeven door Tanja Schilthuizen van IMPROVE, waarmee Hampshire samenwerkt in Hampshire College. Tijdens de training werd een nieuw programma vorm gegeven.

Na deze training was er gelegenheid om over de "beurs" te lopen en kennis te maken met de diverse relaties en hun producten en diensten. "Deze Hampshire dag is een perfect relatie- en netwerkevent, waarbij je hoteliers van Hampshire in een ontspannen setting spreekt. Goed om de betrokkenheid van Hoteliers te zien, die ieder jaar weer met veel deelnemers naar de inkoopdag komen.", aldus Nicolet Keetelaar, key account manager van Blycolin. "Blycolin voelt zich welkom bij een keten als Hampshire die dit soort evenementen jaarlijks organiseert. Mede omdat wij graag onze klanten willen helpen en tevens willen horen wat onze relaties bezig houdt."

Tijdens de beurs waren er uiteraard drankjes en hapjes (mede verzorgd door de leveranciers) en

werd de dag afgesloten door een borrel en een Hampshire Quiz met mooie prijzen voor de hoteliers, beschikbaar gesteld door de leveranciers. Een bekende musical artiest luisterde het evenement vocaal op.

"Een geweldige gelegenheid om onze relaties in contact te brengen met onze hotels; in een ontspannen sfeer. Hampshire heeft een groot aantal contractleveranciers, touroperators en 3rd party websites waar onze hotels mee samenwerken; op deze wijze kunnen we onze hotels op een andere, en effectieve wijze laten kennismaken met hun producten en of diensten. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en gezien de positieve reacties organiseren wij graag volgend jaar weer dit evenement" aldus Kees van Wezel, Commercial Director van Hampshire Hospitality & Leisure.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

Inkoopvoordeel geldt als een van de peilers waarvoor onafhankelijke hoteliers kiezen bij de aansluiting bij een hotelgroep. Hampshire maakt overkoepelende afspraken met een selectie leveranciers waar haar aangesloten hotels van kunnen profiteren.





http://www.hampshire-hotels.com