GenosTV(TM) kondigt TVME(TM)aan: Creëer, produceer en beheer je eigen TV-zender 03/06/2010 18:23

PR Newswire

LAS VEGAS, June 3, 2010 /PRNewswire/ --

- TVME(TM) gaat arbeidsplaatsen en filmsterren creëren


- TVME(TM) creëert nieuw soort IPCABLETV en ontketent een revolutie in social networking


- TVME CELEBRITY(TM) kan het inkomen van een artiest verdubbelen met fans die zich op hun favoriete kanaal met beroemdheden abonneren

Vandaag heeft Genos aangekondigd dat TVME zal worden opgenomen in de Genos kabel-tvservice die in het eerste kwartaal van 2011 wordt gelanceerd. Het is een verdere baanbrekende toepassing. De service wordt geboden vanaf de Genos.TV-site waar gebruikers inloggen op hun TVME-dashboard waar ze een profiel kunnen maken, een permanent kanaalnummer krijgen, hun zender een naam kunnen geven, een logo voor het kanaal kunnen creëren, video's kunnen editeren en uploaden, hun kanaal kunnen promoten en te gelde maken en bezoekstatistieken kunnen bekijken.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100602/AQ14122LOGO)

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100521/AQ08961LOGO)

Er zijn drie categorieën binnen TVME: Home, Business en Celebrity.

TVME Home - Iedereen over de gehele wereld kan zijn eigen TV-zender GRATIS oprichten. Indien het kanaal van de gebruiker veel kijkers begint te trekken wordt het overgeplaatst naar de afdeling abonnementskanalen en te koop aangeboden voor US$1,00 per maand per abonnee. In dat geval krijgt de gebruiker 50% van de bruto-inkomsten. Wij hopen dat TVME gaat zorgen voor een groot aantal nieuwe films en i-reporters. "Het is heel goed mogelijk dat we mensen van over de hele wereld krijgen die per maand miljoenen dollars verdienen met het creëren thuis van shows en grappige sketches," verklaarde Rob Shambro, CEO van Genos. "Het idee van ons netwerk dat bestaat uit meerdere honderden volledig nieuwe opgerichte kanalen lijkt ons niet eens zo vergezocht," zei Shambro. "Er lopen heel wat bijdehande mensen rond met de vaardigheden en middelen om FANTASTISCH materiaal te creëren maar tot vandaag beschikten ze niet over distributiemogelijkheden, met TVME en Genos is dat nu wel het geval."

TVME Business - Elk bedrijf over de gehele wereld kan voor US$195,00 per maand zijn eigen TV-zender oprichten. Je moet het zien als een live advertentie uit de Gouden Gids. Hun kanaal wordt opgenomen onder de abonnementskanalen van de Genos-abonnees binnen dezelfde postcode van het bedrijf. Onroerendgoedondernemingen en automobieldealers kunnen hun bestaande inventaris van die dag uploaden en deze bij veranderingen hierin wijzigen.

TVME Celebrity - Elke beroemdheid waar ook ter wereld kan nu een contract met Genos ondertekenen om een eigen TV-zender voor abonnees op te richten. Bijvoorbeeld, mevrouw Filmster richt MevrouwFilmsterTV op. Ze wordt verzocht iedere dag een video van 1 uur te creëren, naar eigen keus. In ruil daarvoor bieden wij het kanaal voor US$1,00 per maand aan onze abonnees aan. Laten we zeggen dat ze over de hele wereld tien miljoen abonnees heeft. Dat betekent 10 miljoen dollar per maand in opbrengsten. Haar aandeel is US$7,5 miljoen per maand. De fans krijgen wat ze willen: meer over hun favoriete filmster en de sterren staan nu in direct contact met de fans. "Tournees en optredens gaan een goter percentage uitmaken van het inkomen van de beroemdheden. TVME is de manier om iedere dag via de fans geld te verdienen," zei Shambro. "Degenen die dit serieus gaan nemen zullen op een volledig nieuw inkomensniveau komen te zitten."

Over Genos(TM)
Genos (TM) is een dochteronderneming van de ShambroWest Corporation, met vestigingen in Las Vegas en Amsterdam. Het werd opgericht door Rob Shambro, producer van series en oprichter van SAVVIS, STREAMSEARCH en ILABS, Mike West, expert op het gebied van consumentenelektronica en voormalig technisch leider bij IBM, en Kevin Bachus, het brein achter de Microsoft XBOX.

ShambroWest Corporation heeft haar hoofdkantoor in Las Vegas, NV en maakt deel uit van Sonnenschein, Nath en Rosenthal. Genos(TM) en ShambroWest Corporation hebben onlangs het Europees hoofdkantoor in Amsterdam geopend en zijn op zoek naar een locatie voor een hoofdkantoor in Azië.

Dit persbericht bevat "op toekomstverwachtingen gebaseerde verklaringen" in de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Op toekomstverwachtingen gebaseerde verklaringen kunnen worden herkend aan woorden zoals verwacht, anticipeert, plannen, gelooft, schat, zal of woorden van gelijke strekking en bevatten verklaringen inzake plannen en verwachtingen voor de toekomst. De op toekomstverwachtingen gebaseerde verklaringen die in dit persbericht zijn opgenomen bevatten verklaringen inzake de ontwikkeling van ShambroWest, dba Genos, GenosTV, TVME en Cyclops na de transactie en de geanticipeerde timing van deze transactie.

Op toekomstverwachtingen gebaseerde verklaringen berusten op de huidige verwachtingen en veronderstellingen van het management die onderworpen zijn aan inherente onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn en kunnen tot gevolg hebben dat de werkelijke resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van de verwachtingen van ShambroWest en haar management. Bijvoorbeeld, indien de aandeelhouders van ShambroWest de transactie niet goedkeuren of wanneer de noodzakelijke wettelijke goedkeuringen niet worden verkregen, dan vindt de transactie geen doorgang. De volgende factoren, onder andere, kunnen er de oorzaak van zijn dat de werkelijke resultaten aanzienlijk afwijken van de in de op toekomstverwachtingen gebaseerde verklaringen beschreven resultaten: risico's in verband met onzekerheid over de vraag of de transactie zal worden afgesloten, kosten en potentiële geschillen in verband met de transactie, het niet verkrijgen van de toestemming van de aandeelhouders van ShambroWest, het niet kunnen verkrijgen of het niet kunnen voldoen aan specifieke voorwaarden die worden opgelegd voor de toepasselijke wettelijke goedkeuringen met betrekking tot de transactie, het niet kunnen voldoen door een van de partijen aan de uiteindelijke voorwaarden zoals vermeld in de fusie-overeenkomst, de omvang en timing van wettelijke goedkeuringen en de risicofactoren zoals besproken van tijd tot tijd door de onderneming in de bij de Securities and Exchange Commission ingediende rapporten.

Genos, +1-702-823-5100, press@genos.tv






-