Ingezonden persbericht

Start verhuur luxe seniorenwoningen aan de Amsterdamse gracht

Kleinschalig en monumentaal wonen met zorg op maat

Amsterdam, 3 juni 2010

Amsterdam heeft weinig te bieden voor senioren. Tot nu toe dan, want ze is straks een 5-sterren woonzorgvoorziening rijker. Particuliere woonzorgorganisatie Domus Magnus opent begin volgend jaar haar vierde locatie 'De Uylenburgh' in hartje Amsterdam. Met de start van de verbouw kan men zich vanaf nu inschrijven voor deze appartementen op deze unieke locatie. Oud worden in een ruim en luxe appartement in een monumentaal pand, het is de droom van veel senioren.

'De Uylenburgh' is gelegen aan de Lauriergracht in de historische en gezellige wijk 'De Jordaan'. De locatie bestaat uit zes aaneen gesloten panden waarin 37 luxe woonvoorzieningen worden gerealiseerd. Het zonneterras is gelegen op het zuiden en geeft uitzicht op en toegang tot de 600m2 grote tuin, een zeldzaamheid midden in de binnenstad. Samen met het geweldige uitzicht op de grachten maakt deze locatie uniek.

Warme broodjes

Deze maand start de verbouwing en meteen ook de inschrijving voor de verhuur van deze luxe woonzorgappartementen. Juist in Amsterdam is de vraag naar seniorenwoningen hoog. Wegens de grote belangstelling kost het geen moeite om bewoners te vinden en de eerste appartementen zijn dan ook al verhuurd. Er wordt een run verwacht op de overige beschikbare woningen. De appartementen in 'De Uylenburgh' zijn helemaal opgebouwd volgens de Domus Magnus-formule: ruime zelfstandige appartementen (van gemiddeld 70 m2) in een monumentaal pand, een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Deze manier van wonen geeft de bewoners alle rust en privacy en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om samen het diner van de chef-kok te gebruiken in de eetzaal, mee te doen met een van de vele activiteiten die worden georganiseerd of het wekelijkse klassieke concert te bezoeken.

Succesformule

Domus Magnus is een particuliere woonzorgorganisatie die ouderen de mogelijkheid biedt om in een kleinschalige, luxe woonomgeving oud te worden met alle persoonlijke zorg en dienstverlening die nodig is, tot en met de laatste levensfase. Uitgangspunt is de voortzetting van het wooncomfort en de levensstijl die men gewend is. Dat Domus Magnus daarnaast alle zorg levert met eigen personeel tot en met de laatste levensfase, staat niet op de muur geschreven. Domus Magnus sprong als een van de eersten in deze nichemarkt en, door de aanhoudende vraag van senioren en met investeerder Navitas Capital van Jan Zeeman, zullen er de komende jaren nog meer locaties geopend worden met dezelfde succesformule.



Ingezonden persbericht