Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

MTV COOLPOLITICS LIJSTTREKKERSDEBAT 2010

JOB COHEN, FEMKE HALSEMA, ALEXANDER PECHTOLD EN EMILE ROEMER IN HET LIVE LIJSTTREKKERSDEBAT MET ÉCHTE INHOUD

Amsterdam 18 mei 2010

Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen 2010 organiseren MTV en Coolpolitics voor de tweede keer het MTV Coolpolitics Lijsttrekkersdebat. Op donderdag 3 juni gaan de lijsttrekkers live vanuit de MTV Studio in Amsterdam met elkaar, het publiek en experts in debat over de uitdagingen van kennis & innovatie voor de toekomst van Nederland en de wereld. Want de toekomst is de wereld waarin de jongeren van nu, morgen in leven.

MTV Coolpolitics kijkt verder dan de waan van de dag en dwingt de lijsttrekkers om na te denken over hoe we onszelf en Nederland in de toekomst slimmer kunnen maken. Verwacht tijdens dit lijsttrekkersdebat geen saaie monologen en opgedreunde verkiezingsprogramma's. Onder het kritische oog van presentator Farid Tabarki moeten de lijsttrekkers het Haagse gekeuvel laten voor wat het is en overgaan tot scherpe uitspraken en duidelijke taal die past bij de MTV generatie.

De lijsttrekkers die op 3 juni de confrontatie aangaan zijn onder andere: Job Cohen (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66).

Het lijsttrekkersdebat bijwonen? Dat kan! Geef je op via aanmelden@coolpolitics.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer en geboortedatum.

Wat: MTV Coolpolitics Lijsttrekkersdebat 2010
Wanneer: donderdag 3 juni
Waar: MTV Studio in Amsterdam
Deur open: 18.30 uur
Deur dicht: 19.15 uur
Live op MTV: 19.50 -20.45 uur

Meer informatie over het MTV Coolpolitics Lijsttrekkersdebat 2010 is te vinden op www.coolpolitics.nl en www.mtv.nl

Het MTV Coolpolitics lijsttrekkersdebat wordt op donderdag 3 juni vanaf 19:50 uur live uitgezonden op MTV.


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.