Ingezonden persbericht


PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Avond4daagse en Lunchrit MTC Motovatie 2010

Juni wordt een zeer drukke maand voor MTC Motovatie.

We beginnen met de avond4daagse 2010

Na het experiment van vorig jaar wordt de avond4daagse verdeeld over 4 donderdagen in juni. Te weten 3,10,17 en 24 juni.

Inschrijving is al mogelijk v.a 3 euro per avond. Uiteraard ben je niet verplicht alle avonden mee te rijden. Het is natuurlijk wel heel leuk als je dat wel doet. Tussen 19.00 en 19.30 uur kan er worden gestart bij het KLM sportcentrum Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Indien een voorrijder gewenst is, gelieve op tijd in te schrijven, want vol is vol.

En dan de 6e Bikersworld Lunchrit op zondag 6 juni.

Hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar iets beter gezind dan afgelopen jaar en kunnen we ons weer verheugen op een groot aantal deelnemers. De start is weer bij Bikers World Beverwijk. De gratis lunch, bijna traditioneel bij de Schaerput in Oude-Niedorp en het eindpunt ligt dit jaar in Avenhorn bij Cafe het Trefpunt. Voor deze rit zijn 10 LOOT-punten te verdienen voor het landelijke toerkampioenschap. Bikers World is te vinden op de Spoorsingel 45 te Beverwijk Bij de grote reclamezuil het Marlo - bedrijven terrein oprijden. Is naast de brandweerkazerne. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 11.30 uur. Daarbij zullen er tot 10.45 uur voorrijders aanwezig zijn. De lunch is vanaf 12.00 uur verkrijgbaar.
Deelname is mogelijk voor EUR 7,50 per persoon.

Tijdens de ritten is MTC Motovatie te bereiken via het telefoonnummer: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Jaarlijks organiseren zij o.a. een zestal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend (alleen voor leden). Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club
Milco Smit 0251 251661
Internet www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden in ons clubgebouw te Amstelveen in het KLM-Sportcentrum Wimbledonpark 2. Voor meer informatie kijk op www.motovatie.nl

Amstelveen, 29 mei 2010
-----------------------




Ingezonden persbericht