Ingezonden persbericht


Persbericht, 3 juni 2010

Binnenkort verschijnt de complete handleiding voor spaarders van nu

Sparen voor later en nu!
Na de kredietcrisis van de afgelopen periode, is sparen hot. Zelfs doorgewinterde beleggers kiezen tegenwoordig voor de spaarbank. Sparen voor een buffer, om dromen te realiseren, voor later, maar ook voor nu! Want als je spaart voel je je gewoon beter. Helemaal nu vakantiegeld en - bij sommiigen - winstdeling worden uitgekeerd, is het van belang om je te verrdiepen in de materie.

Want, welke spaarvorm kies je en bij welke bank? Hoe veilig is je spaargeld daar en hoe zit het met de rente? Wat doen banken eigenlijk met je spaargeld? Van Veen en Van Eeden, beheerders van de best bezochte spaarsites van Nederland, geven een helder en informatief inzicht in sparen. Sparen voor later en nu! is geschreven met humor, betrokkenheid, persoonlijke anekdotes en gelardeerd met tips. Een handige internetwegwijzer maakt het boek compleet.

De auteurs
Hanneke van Veen en Rob van Eeden werden in binnen- en buitenland bekend na oprichting van de Vrekkenkrant. Na jaren bewust consuminderen kwam de vraag 'Wat doen we met ons geld?' Ze begonnen zich te verdiepen in het fenomeen sparen. Sinds 2000 beheren ze verschillende websites over sparen zoals: sparen.startpagina.nl en www.vanspaarbankveranderen.nl. ⤨Erica Verdegaal (NRC Handelsblad, Geldgids) en Geert Dekker (Intermediair, AD, De Accountant) leverden ook bijdragen en hun expertise aan dit boek.

Sparen voor later en nu! Alles over banken, veiligheid en de juiste spaarvorm kiezen Hanneke van Veen & Rob van Eeden
Uitgeverij Unieboek Het Spectrum
Aantal pagina's: 190
ISBN: 978 90 491 0393 4
Prijs ¤ 14,49
Meer informatie over het ontstaan van het boek en de bestelwijze is te vinden op: http://www.vanspaarbankveranderen.nl/sparen/sparen-voor-later-en-nu


Noot voor redacties