Ingezonden persbericht


Qurius neemt 8 developers over van OneDev

Zaltbommel, 3 juni 2010 - Per 1 juni zijn 8 developers van detacheerder OneDev uit Capelle aan den IJssel in dienst getreden bij Qurius Nederland. Hiermee breidt de ICT-dienstverlener haar technische expertise uit op diverse specialistische vakgebieden en versterkt haar ontwikkelcapaciteit op het gebied van diverse Microsoft-platforms.

OneDev is al jaren een vaste partner van Qurius bij het realiseren van softwareoplossingen gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologieën. Gezien het toenemende aantal projecten en de brede groeimogelijkheden voor developers bij Qurius, is met OneDev overeengekomen om de specialisten van OneDev naar Qurius te laten overstappen. Hiermee breidt Qurius haar technische expertise uit op gebieden als SharePoint, BizTalk, Office Communications Server, .Net, Dynamics CRM, Surface en Windows Mobile.

Peter van Haasteren, Directeur Qurius Nederland: "Wij zijn zeer verheugd dat we deze nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Zij zijn een waardevolle aanvulling voor Qurius en versterken onze competenties in het Microsoft ontwikkelplatform op diverse specialistische vakgebieden. In het kader van onze nieuwe koers zijn we op zoek naar de allerbeste professionals, om zo de beste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. De OneDev medewerkers passen perfect in dit plaatje."

(Einde persbericht)

Qurius NV
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl