Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ARKEFLY 5 JAAR JONG!

Rijswijk, 3 juni 2010 - Dit jaar viert luchtvaartmaatschappij ArkeFly haar eerste lustrum. Vijf jaar geleden nam TUI Nederland vier Boeings 767-200 ER over van het failliete HollandExel en startte de eigen airline ArkeFly waarna de airline in rap tempo uitbreidde. Zo realiseerde ArkeFly een bovengemiddelde on time performance voor vertrekkende vluchten vanaf Schiphol, won een prijs voor haar innovatieve services, en breidde het routenetwerk uit naar meer dan 50 bestemmingen in vijf werelddelen. De airline vliegt nu met acht Boeings de wereld rond.

High five actie
ArkeFly laat haar vijfjarig bestaan niet zomaar voorbijgaan en heeft diverse festiviteiten gepland staan voor dit jubileumjaar. Het logo van ArkeFly is bijvoorbeeld tijdelijk aangepast en er zullen acties worden gedaan waarbij de klant de grote winnaar is. Het jubileumjaar gaat van start met de High Five actie waarmee maar liefst 50.000 vliegkilometers gewonnen kunnen worden. Door een foto of filmpje van het ultieme High Five moment te uploaden op arkefly.nl/highfives en de meeste stemmen te verzamelen, maakt de vakantieganger iedere maand kans op 5000 vliegkilometers en na drie maanden zelfs op 50.000 vliegkilometers.

Zonnige toekomst
ArkeFly blijft in beweging. De afgelopen drie jaar zijn drie splinternieuwe Boeings 737-800 aan de vloot toegevoegd en ook in de toekomst wordt gewerkt aan de vloot. In de komende jaren zullen de Boeings 767 geleidelijk worden vervangen door de hypermoderne Boeing 787 'dreamliner' en wordt het aantal B737-800's verder uitgebreid.


---