Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
JUNI 2010

MSI toont meer dan 30 notebook-modellen op de COmputex 2010 Performance, Sound, Visi0n

MSI zal tijdens Computex meer dan 30 notebook-modellen uit zes verschillende series tonen. Op de MSI-stand L607 in de TWTC Nangang Exhibitie Hall zal van 1 tot 5 juni 2010 genoeg te zien zijn. Ervaar het ultieme design (F-serie), de ultieme multirnedia ervaring (G-serie), de ultra dunne en lichte ontwerpen (Wind U en X-Slim-serie) en de ultieme tablet (MSI Slatebook). MSI streeft ernaar één van 's werelds top tien merken te zijn in 2011 en zal dat bereiken door de beste product ontwerpen, stijlvol design en hoge kwaliteitsproducten te maken. MSI CEO en president Joseph Hsu vertelt met trots tijdens de MSI pre-Computex conferentie dat MSI, sinds haar oprichting 23 jaar geleden, succesvol is in 1 op de 3 pc's wereldwijd. Hsu wees erop dat het succes is gekomen na de introductie van de eerste 10"Atom notebook ter wereld in 2008, MSI in 2009 de dunste en ultra-lichte laptop uitbracht welke uitgerust was met de Intel CULV core processors, genaamd de X-Slim-serie. Om deze innovaties behoort MSI nu tot de top tien merken in circa 30 landen wereldwijd.

De allernieuwste MSI F-serie
MSI zal vijf nieuwe modellen uit de F-serie tentoonstellen; de FX400, FX600, FR600, FX610 en de FX700. De innovaties die de F-serie Notebooks karakteriseren, beperken zich niet alleen tot de fraaie buitenkant; ze bieden de gebruiker ook een geweldige multirnedia-ervaring. Als eerste ter wereld heeft MSI nauw samengewerkt met de internationaal gerenommeerde experts uit de audio-industrie zoals Dynaudio en THX. Deze samenwerking heeft geleid tot onder meer de F-serie, zodat ze zowel krachtig zouden worden als een indrukwekkend geluid produceren.

De FX400, FX600, FR600, FX700 en zijn komen met de high-performance Intel Core i5-processor. De FX610 is gebaseerd op AMD's nieuwe Donau Champlian platform en een meer efficiënte 45-nm procestechnologie waardoor het stroomverbruik van de drie cores is gereduceerd tot 25 watt, waardoor de FX610 een langere batterijduur heeft. Een nieuw tijdperk voor audio op notebook: het volmaakte vakmanschap van MSI in combinatie met de mogelijkheden die de marktleiders in audio 'Dynaudio' en 'THX' bieden, heeft geresulteerd in notebooks die het ultieme geluid bieden. De audio-technologie in de FX700 is het gevolg van een nauwe samenwerking met Dynaudio, uitgebreide studies en talloze ontwerpen om de meest ideale locaties voor de speakers te bepalen om het perfecte geluid te verkrijgen. Meer dan 1200 uur werd er getest en werd elke frequentie afgesteld om de ideale toon en balans te verkrijgen. Ongeacht uw smaak in muziek, krijgt u helder en zuiver geluid. THX, de internationaal vermaarde autoriteit in geluidssystemen, werkte nauw samen met MSI in het ontwerpen van de gehele MSI F-serie om met de Smart Volume en Surround technologieën om de uliteme surround sound-beleving te creeeren. Een Iust voor het oog: het verchroomde MSI-logo in het midden van de cover accentueert de zwarte textuur afwerking. De Color FiIm Print coating beschermt tegen krassen en slijtage. Het ingebouwde touchpad met textuur en de bescheiden chromen rand rondom de B en C cover en luidsprekers maken de F-serie een Iust voor het oog!

De nieuwe GT760, GT660, GX740 en GX640
Wanneer twee van 's werelds topbedrijven in hun eigen specialisme bij elkaar komen om te brainstormen, resulteert dat in producten als GT760 en GT660. MSI en internationale marktleider in de geluids-en opname-apparatuur Dynaudio, werkten samen om de allerbeste geluidsapparatuur te integreren in de GT760 en GT660 om laptops te ontwerpen met zowel superieure geluid als prestaties. De GT660 en de GT760 beschikken over de meest geavanceerde CPU, grafische kaarten, TDE + (Turbo Drive Engine +-technologie) en natuurlijk het ultieme Dynaudio geluid. De GX640 en GX740 zijn voorzien van de snelste ATI grafische kaarten voor de beste graphics en genereren ongeëvenaarde realistische beelden, zodat u kunt genieten van uw multirnedia. Of je nu vecht tegen de vijand, luistert naar muziek of geniet van een fiIm, je kan het nu met het beste geluid ervaren.

De GT760 en GT660 zijn voorzien van de nieuwe generatie MSI's TDE +-technologie. Een druk op de verlichte TDE sneltoets geeft u direct turbo, die de prestaties van de CPU en grafische kaart verbeteren om te genieten vanindrukwekkende beelden. De GT-serie is voorzien van Intel's krachtige quad-core Core i7 processor en NVIDIA® GeForce(TM) GTX 285m discrete grafische kaart met 1 GB GDDR3. Terwijl de GX-serie zijn uitgerust met Intel's Core i5 CPU en een ATI Radeon HD5870 (GX740) of HD5850 (GX640) grafische kaarten. Mobiele gamers kunnen nu genieten van een true-to-life 3D visuals bij het spelen van spellen. Supersnelle uitbreidingsmogelijkheden: De GT-serie wordt geleverd met de nieuwste USB3.0-poorten die 10 keer sneller data-overdracht bieden dan USB2.0, drie DDR3 SO-DIMM-sIots ondersteunen tot 12GB geheugen. Twee SATA-harde schijven kunnen tegelijkertijd worden geïnstalleerd voor dubbel zoveel geheugen en snellere lees-schrijf snelheid met behulp van SSD schijf of een RAID-array.

De keuze van een wereldkampioen: 's Werelds beste professionele garning tearn Fnatic en Evil Genius bereikten hun recordbrekende prestaties op MSI garning Notebooks en zullen met elkaar de strijd aangaan op de GT660s op de Nangang tentoonstellingszaal van 1 tot 5 juni.

Licht als de Wind, ultra mobiele computerapparatuur Om te voldoen aan de behoeften van van de reizende computergebruikers, zullen vijf modellen van de MSI Wind U-serie en de X-Slim-serie worden tentoongesteld. Uit de U-serie de 10" U135 en U140 met WiMAX certificering, en de U160 die de Duitse iF Product Design Award heeft gewonnen. De U160 kunt u ongeveer 15 uur werken op een batterij. Tot slot zal de nieuwe 12,1" U250 gebaseerd op het nieuwste mobiele platform getoond worden tijdens live demos.

AMD Genevo: De U250 komt met AMD's nieuwste high-performance dual-core Genevo CPU en MSI's energiebesparende ECO Engine technologie. De U250 wordt geleverd met een trendy Color FiIm Print afwerking en ontving de internationale certificering van Energy Star, dat staat voor dubbel zoveel batterijvermogen per oplaadbeurt ten opzichte van conventionele Notebooks.

MSI Slatebook: Na het op zijn kop zetten van de IT-industrie met het bekendmaken van zijn dual-screen e-boek en de single-screen Slatebook op de CES en CeBIT in het eerste deel van het jaar, zal MSI een nieuw concept product tonen: een 10" Slatebook die uitstekende hardware-prestaties en software functies biedt. De MSI Slatebook is gebaseerd op het nieuwste energiebesparende Intel CPU-platform, acht uur batterijduur en biedt multi-touch voor Windows 7 besturingssysteem. Het weegt een luttele 800gr en de Slatebook ondersteunt 3G-en WiFi draadloze internet, evenals USB-en HDMI-poorten. Het is de perfecte combinatie van draadloze entertainment en touch-technologie.

Voor hoge resolutie foto's en informatieve product kits kunt u kijken op de MSI Media database: http://media.msi.eu

Booth L607, 4th Floor, TWTC Nangang Exhibitie Hall

Data: 1 t/m 5 juni

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: