Dongense ondernemer speelt spelletje met Van der Valk Reizen


Dongen, 20100603 -- WonenWonen.nl, een geesteskind van de Dongense ondernemer Janno Verkooijen, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Omdat te vieren heeft hij een spectaculair prijzenmysterie op poten gezet, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn.

WonenWonen.nl heeft als doel de welvarende consument te informeren en inspireren over wonen. Twee keer per jaar verschijnt er in een oplage van 370.000 exemplaren een luxe woonkrant. De gelijknamige website trekt iedere maand meer dan 30.000 bezoekers. Op deze manier weet WonenWonen.nl jaarlijks ruim een miljoen huishoudens te bereiken.

Om de mijlpaal van het 10-jarig bestaan te vieren, heeft WonenWonen.nl een prijzenmysterie georganiseerd, waar de meest fantastische prijzen mee te winnen zijn. Het komend half jaar wordt regelmatig in een van de media van WonenWonen.nl, zoals de nieuwsbrief, de website en de Twitter-account een puzzelwoord verstopt. Om kans te maken op de hoofdprijs of een van de vele extra prijzen, dienen er zo veel mogelijk puzzelwoorden verzameld te worden. De hoofdprijs is een volledig verzorgde vakantie voor twee personen, georganiseerd door Van der Valk Vakanties. De uiteindelijke bestemming wordt echter bepaald door het aantal deelnemers. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe verder de bestemming, hoe langer het verblijf en hoe luxer de accommodatie. Een barometer op www.wonenwonen.nl laat zien waar de reis naar toe gaat.

www.wonenwonen.nl/prijzenmysterie.





Ingezonden persbericht