Minicamping de Brinkhoeve Nrd-Sleen wint Zoover-Award campings 2010


Score Brinkhoeve 9,3 algemeen en sanitair zelfs 9,9

NOORD-SLEEN, 20100603 -- De vakantie beoordelingssite van Zoover.nl heeft minicamping de Brinkhoeve in Noord-Sleen de Zoover Award voor campings 2010 toegekend. "De internationale bezoekers van Zoover hebben uw accommodatie verkozen tot winnaar van een Zoover Award 2010. Alleen de hoogst scorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding." Luidt de tekst van de mail waarin het bedrijf op de hoogte is gesteld van deze prachtige erkenning door gasten, over de kwaliteit van de minicamping. De huidige gemiddelde score van de gasten op Zoover.nl is 9,3 en voor het sanitair zelfs een 9,9!

Hieronder de Mail van Zoover.nl.

Zoover Awards 2010

Geachte heer/mevrouw,

Namens het gehele Zoover team wil ik u hartelijk feliciteren met het behalen van de Zoover Award 2010

Zeist, 27 Mei 2010


Uw accommodatie De Brinkhoeve is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Camping

De internationale bezoekers van Zoover hebben uw accommodatie verkozen tot winnaar van een Zoover Award 2010. Alleen de hoogst scorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding.

U zult op korte termijn het Zoover Award pakket 2010 per post ontvangen. Dit pakket bestaat naast een fraai ingelijst Zoover Award 2010 certificaat ook uit een raamsticker en speciaal ontworpen Zoover Award deurhangers.







Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

zooverawards@zoover.com


Met vriendelijke groet,







Bas Rasker





Ingezonden persbericht