Fair Trade woonaccessoires in nieuwe webwinkel


HOOFDDORP, 20100603 -- Sandra Meier uit Hoofddorp lanceert met Accessorize Your Home een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel in woonaccessoires. Deze webwinkel, die klanten zelfs voorziet van een combinatieadvies, richt zich deels op Fair Trade-artikelen en krijgt op 3 juni 2010 zijn online vuurdoop. Het uitgebreide assortiment woon-accessoires is te bekijken en te bestellen op www.accessorizeyourhome.nl.

Opvallend en zeker van toegevoegde waarde voor de klant is het eerder genoemde combinatieadvies. Bij elk artikel wordt men deskundig geadviseerd over mogelijk bijpassende artikelen. Zo staat bij alle accessoires aangegeven welke ideale (kleur)combinatie het vormt met andere artikelen, bijvoorbeeld een vaas, schaal of kandelaar. Eigenaresse Sandra Meier bepaalt met deze verrassende methode indirect de routing van de klant op de website. Tevens wordt de klant geadviseerd over welke bloemen in welke vaas het best tot hun recht komen. Dit bloemenadvies, inclusief de Latijnse bloemennamen, is gratis voor elke bezoeker van de webwinkel.

Sandra Meier vertelt enthousiast: "Na weken van hard werken wordt het steeds spannender, nu het moment van lancering van de website dichterbij komt. Bewust hebben we bij de ontwikkeling van de website gelet op de gebruiksvriendelijkheid. Middels iDeal kunnen bezoekers veilig betalen. En bestelde artikelen worden vrijwel direct (binnen één of twee werkdagen) in cadeauverpakking thuis afgeleverd. Daarbij krijgen, na lancering van de website op 3 juni, de eerste drie betalende klanten een bloemenbon ter waarde van 10 euro."

Een deel van het assortiment komt uit Scandinavië en Nederland. De Fair Trade-artikelen vormen het andere deel van het assortiment en zijn afkomstig uit Thailand, Bolivia en Vietnam. Naast dit mooie Fair Trade-initiatief heeft Sandra Meier ervoor gekozen een deel van haar opbrengst te schenken aan de Nationale Stichting ter bevordering van de Vrolijkheid. Deze stichting geeft kinderen in asielzoekerscentra de mogelijkheid door middel van dans, theater, muziek en beeldende kunst talenten te ontdekken en hun zelfvertrouwen terug te winnen.