Wat te doen tijdens het WK als je geen échte voetbalvrouw bent


Beautyspecials over Denemarken, Japan en Kameroen

'S-HERTOGENBOSCH, 20100603 -- Onder de bezoekers van www.BeautyNieuws.nl bevinden zich weinig echte voetbalvrouwen. Slechts 8% van de bezoekers geeft aan het leven van een voetbalvrouw te leiden. Echte voetbalvrouwen zijn vrouwen met een perfect kapsel en make-up, dragen designerkleding en brengen de dag door met shoppen en kwebbelen met andere vrouwen. De grootste groep, bijna tweederde van alle bezoekers (65%), ziet zichzelf niet als een échte voetbalvrouw.

6% Van de vrouwen leeft samen met een man voor wie voetbal absoluut nummer 1 staat in zijn leven en zij is bereid om zich aan zijn leven aan te passen. En 21% is fan van Oranje en wil gedurende het WK geen enkele wedstrijd missen.

Programma www.BeautyNieuws.nl voor niet voetbalvrouwen

Omdat mannen het doorgaans niet op prijs stellen dat dames zich met voetbal bemoeien heeft www.BeautyNieuws.nl voor alle niet-voetbalvrouwen een alternatief en informatief programma samengesteld op de dagen dat Oranje speelt. Op 14, 19 en 24 juni zorgt BeautyNieuws.nl voor een uitgebreide voorbeschouwing en analyse van de beautyrituelen van het land waartegen Nederland speelt. Leuk om te lezen of om zelf meteen uit te proberen.

De onderwerpen:
14 Juni 2010 Nederland- Denemarken
Scandinavische beautyrituelen. Uitgebreide informatie over saunabezoek en wellness. Cosmeticaproducten uit Denemarken.

19 juni 2010 Nederland - Japan
Beautyfood en huidverzorging uit Japan, Aziatische beautyrituelen. Cosmeticamerken uit Japan.

24 juni 2010 Kameroen- Nederland
Verzorging van de donkere huid, Afrikaanse beautyrituelen.
Cosmetica uit Kameroen West Afrika