Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

baZoeKa koopt Voordeelbundel.nl van failliet Compusafe

Vergelijkingssite terug in vertrouwde handen

Amsterdam, 3 juni - Distributie Service Provider baZoeKa kondigt aan dat het vandaag de website www.voordeelbundel van het failliete Compusafe heeft overgenomen. Door de vergelijkingssite voor abonnementen voor internet, telefonie en tv onderscheidend in de markt te zetten, denkt baZoeKa providers en consumenten nog beter van dienst te kunnen zijn. Voordeelbundel.nl zal met name gericht zijn op bundels waarbij internet thuis, mobiel internet, telefonie en/of tv in combinatie worden aangeboden. De consument zal op de site de verschillende providers niet alleen op prijs, maar ook op inhoudelijke aspecten als kwaliteit van het aanbod en de dienstverlening kunnen vergelijken.

Ooit was Voordeelbundel.nl de eerste E-tailer binnen het dealernetwerk van baZoeKa en tot halverwege vorig jaar was Voordeelbundel.nl als dealer aan baZoeKa verbonden. Medio 2009 zijn de wegen van beide partijen gescheiden. Door economische omstandigheden is Compusafe enkele weken geleden failliet verklaard en zag het zich genoodzaakt Voordeelbundel.nl in de etalage te zetten. baZoeKa zag voldoende aanknopingspunten om Voordeelbundel.nl een gezonde en rendabele doorstart te geven en handelde slagvaardig. Met de overname is Voordeelbundel.nl weer in handen van de partner waarmee het begon.

Edwin Poorthuis, eigenaar van baZoeKa, kent dan ook geen enkele twijfel over de mogelijkheden die de overname biedt: 'Wij kennen de markt als geen ander en daar bestaat nog een duidelijke behoefte aan een site als Voordeelbundel.nl. De focus van Voordeelbundel.nl zal, zoals de naam al doet vermoeden, komen te liggen op bundels waarin vast internet, mobiel internet, telefonie en/of tv als twee-in-een- of alles-in-een-paketten worden aangeboden. Waar veel van onze andere strategische E-tail partners vooral vergelijkingen mogelijk maken op prijs, willen we met Voordeelbundel.nl een volledige, inhoudelijke vergelijking bieden. Op deze manier wordt Voordeelbundel echt van toegevoegde waarde voor providers én consumenten.'

Voordeelbundel.nl zal als aparte werkmaatschappij binnen baZoeKa gaan functioneren, waarbij het beheer van de site en de uitbating ervan richting de consument zal gebeuren door InternetInvestering. baZoeKa zal optreden als eerste aanspreekpunt voor de providers. InternetInvestering en baZoeKa werken al op vergelijkbare wijze samen voor onder andere www.phonehouse.nl/internet en de E-tail abonnementenverkoop van Media Markt.

Over baZoeKa
baZoeKa D.S.P. (baZoeKa) is sinds 1999 actief als Distributie Service Provider van internet- en digitale tv-abonnementen en is sinds enige jaren marktleider van Nederland voor breedbanddiensten. baZoeKa is het zusterbedrijf van ODS2, een internationale softwareleverancier en ontwikkelaar van complexe (webbased) applicaties zoals (winkel)aanmeldsystemen, rapportagetools & dataregistratie-software. ODS2 heeft drie softwareoplossingen in de markt staan, te weten Order Management Software (OMS), Field Management Software (FMS) en Direct Sales Software (DSS), levert onder meer aan KPN, Alice en Hamilton Bright en is actief in onder andere Nederland, Spanje, België en Zuid Afrika. ODS2 is door Deloitte Fast50 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Voor meer informatie, bezoekt u www.bazoeka.com of www.ods2.com.