Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INTERNATIONALE ONTWIKKELINGEN BIJ CLUB MED
NIEUW CLUBDORP SINAI BAY IN EGYPTE & MEER...

Amsterdam, juni 2010 - Club Med breidt haar aanbod steeds verder uit. Zo wordt in december Club Med Sinai Bay in Egypte geopend. Dit sfeervolle 4 resort met exclusieve 5 -zone is een zomerse yearround bestemming voor alle leeftijden. Ook op Mauritius zijn ontwikkelingen, hier is onlangs het 5 gedeelte van Club Med Albion geopend. En vanaf november kunnen Club Med reizigers terecht in China; dan wordt het eerste skidorp geopend in het Chinese Yabuli. Verder is gestart met de bouw van een 4 bergresort met 5 -gedeelte in het Franse Valmorel.

Egyptische luxe Sinai Bay
Het nieuwe Clubdorp Sinai Bay in Egypte welke open gaat in december 2010, belooft een fantastisch 4 resort met exclusieve 5 -zone te worden. Het is een bestemming met het gehele jaar door warm en zonnig weer en daarbij een uitstekende basis voor excursies naar het wereldwonder Petra in Jordanië. In het Clubdorp zelf wordt entertainment verzorgd voor kinderen van alle leeftijden - van baby's tot tieners. Vanzelfsprekend is het aanbod aan de sportactiviteiten eindeloos, voor watersporten, duiken en golf zit je hier helemaal goed. Liever ontspannen in de spa? Geen enkel probleem. Sinai Bay biedt spafaciliteiten waarop Cleopatra jaloers zou zijn.

Club Med extra
Wie het toppunt van luxe, ruimte en privacy zoekt, moet in Albion zijn. Dit Clubdorp op Mauritius biedt naast het 4 - resort gedeelte, nu ook over 40 private Villa's (5 ) van 180 tot 288 vierkante meter. De villa's beschikken over 2 tot 4 slaapkamers met badkamer, eetkamer en living, een private butler, je eigen privé zwembad en tuin.

In november wordt Club Med-geschiedenis geschreven voor de skiliefhebbers onder ons die het net even anders willen zien. Club Med opent haar deuren in het eerste skidorp van China; 4 Yabuli Sun Mountain Resort. Tenslotte wordt er gebouwd aan Clubdorp Valmorel dat model zal staan voor een nieuw soort bergvakantie: kinderactiviteiten voor alle leeftijden, appartementchalets voor particulieren én het gehele jaar geopend.

Vernieuwen
"We zitten nooit stil, dat blijkt deze periode meer dan ooit! We bieden een luxe product en willen altijd blijven vernieuwen en onze gasten blijven verbazen. Wat is er heerlijker dan op een vakantiebestemming aankomen en je te realiseren dat het nóg mooier is dan je had verwacht? Daarnaast willen we trouwe Club Med reizigers steeds nieuwe bestemmingen aanbieden, zoals nu Sinai Bay in Egypte en Yabuli in China. Ook ons wintersportaanbod breiden we steeds verder uit, aangezien de vraag altijd erg groot is," aldus Jean-Francois Defour, directeur Club Med Nederland.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren '80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het beursgenoteerde merk. Club Med omvat na bijna zes decennia groei meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (Gentil Organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. Alle Clubdorpen zijn voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve, culturele en kinderevenementen. www.clubmed.nl www.twitter.com/Club_Med_NL www.zoover.nl www.clubmed.nl/pers



Ingezonden persbericht